6

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

"Видими резултати !!!""Гарантирано от ГЕРБ"

5

Мехуро

преди 3 години

Понеже герберастичните *** са се развихрили и тук, ще им припомня някои факти:Язовир студена пресъхна когато кмета на Перник беше герберастка. От ОПГ гроб беше и все още е регионалният министър, както и на МОСВ. Областният и той е на герп и чук. ВиК в Перник се управлява от герберунгели повече от десетилетие. Не че *** са стока, но пребоядисаните *** от ОПГ ГЕП и Чук да не се правят. Водната криза в Перник е само и единствено по тяхна вина.

4

Lyubs

преди 3 години

До Анонимен 4Ти какъв си долен ... Казваш нещо, с което някой би бил съгласен и след това го използваш, за да си прокарваш гърбавата дискредитация!

3

Анонимен

преди 3 години

Целият Северозапад, а сега и Перник, са комунистически - хайде пак да си изберем *** от БКП-то, че да ни светне малко пред очите!И никой не помни каккъв "рахат" беше в софия при Янчулев и Софиянски - дискотека отвсякъде! Ако има ток - няма вода, и обратното, и си миришехме "хубаво" ей така - по Софиянски.Да живеят *** и Бойкикев! Путин здраве да дава на Му...о - техният мегафон!

2

Анонимен

преди 3 години

В Судан и Бурунди обаче ще имат вода!Да ви се изакам на членството в клуба на богатите!Ама все някой трябва да мие *** и там!

1

Анонимен

преди 3 години

Стратегическо съоражение?