78

Анонимен

преди 3 години

Я сравни мин. заплата при Станишев и Бойко

77

Инспектор

преди 3 години

Спокойно. Щом е ДО 30% работата е ясна.Избирателно по министерствата 30 % , а на климбарите долу 1-2 %.

76

Анонимен

преди 3 години

Успехите на Борисов и ГЕРБ към януари 2020: ????Минимални заплатиБългария при Борисов - 312 евро (най-ниска в ЕС)Румъния - 466 евроХърватска - 546 евро????Минимални пенсииБългария при Борисов - 127 евро (най-ниска в ЕС)Румъния - 202 евроХърватска - 363 евро????България и Румъния влизат заедно в ЕС през 2007 г.Хърватска влиза 6 години след нас...

75

Анонимен

преди 3 години

Българският бизнес е чумата.Чумата, която иска държавни пари за заплати на работниците си и издръжка на фирмите им.

74

до 50

преди 3 години

за да ти го напиша значи съм потърпевш точно от такава нагла лелка, не чистачка,май не си наясно с градините.За да ми преоблече детето като е потно ми намеква че можем да се разберем, за повече внимание....тоест нещо в кеш...

73

Анонимен

преди 3 години

и причината да е с цел запазване на гласоподаватели, това е добра новина. А частниците са притеснени, защото ще трябва и те да се бръкнат за увеличения. Всички знаем, че заплатите са нереално ниски у нас и са за сметка на нереално високите печалби на бизнеса.

72

eve1

преди 3 години

А аз съм против бизнеса да трупа милиони за сметка на мизерните заплати на служителите.

71

Анонимен

преди 3 години

До до 50Не съм съгласен с теб. Лелката в детската градина не е корумпирана. Проблема е. че за да стане чистачка в детската градина е необходимо да даде рушвет.

70

Анонимен

преди 3 години

за кой ли път ще ви го кажа, като завиждате на държ чиновници ми станете такива. И вас ще ви гушат с *** и заплатата ще е за кафето само. Илу станете военни, полицаи, надзиратели, пожарникари,граничари, голям избор....

69

Анонимен

преди 3 години

До Minuva42След всяка смяна на власта най напред се сменят чиновниците по върховете. После те сменят ръководните длъжности под тях. След това назначават техни близки и познати за да ги уредят на работа. Налага се обаче да има и една част която все пак да работи. Ние като данакоплатци имаме нужда само от последните.

68

до 50

преди 3 години

друже и в Полша и на всякъде има корупция но е в поносими граници ,никой никъде не е изкоренил корупцията, но да ти бачка някой ангария няма как да стане.В България корупцията е тотална, ако щеш до лелката в детската градина.

67

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се вдигат заплатите повсеместно, икономията е майка на мизерията.

66

Minuva42

преди 3 години

След всяка смяна на властта чиновниците се увеличават - противно на всички давани обещания :)

65

Minuva42

преди 3 години

Увеличението на чиновническите заплати - само срещу оптимизация със същия размер на спестяване на разходите.Не може да имаме толкова раздута администрация.

64

Анонимен

преди 3 години

Тия от бизнеса да не ревът толкова.Идва и техния ред. Ще трябва да увеличават заплатите, независимо дали ще падне това правителство или не.Няма да успеят да ни пробутат номера с мафията. Аз си искам заплатата ине ме интересува кой е министър председател.

63

Анонимен

преди 3 години

Трябва след като власта се смени голяма част от чиновниците калинки не само да бъдат уволнени, а и да им бъде посочен срок от половин година, в който да върнат една част от народните пари. Все пак не са свършили работа и за пет пари. Да продават вилите и къщите за гости.

62

Ари Голдберг

преди 3 години

Печатницата ли ще включваме или увеличаване на всички данъци и такси?! Май други варианти няма!!

61

Анонимен

преди 3 години

Увеличаване на парите дсмо при съкращаване на чиновниците. Писна ни да храним безделници - 21 век сме всичко е електронно, няма нужда от лелки.

60

Анонимен

преди 3 години

До до 50В Полша хич не се краде.

59

до 50

преди 3 години

типично балканско мислене, още 90 те година Варшава гласува кмета примерно да получава 120хил. $ годишна заплата, като мярка да не се изкушава от рушвети. С ниски заплати само насърчаваш корупцията в държ сектор. Отделно бизнеса разсъждава на принципа, що да плащам 1000 като мога и 500 и никой нищо не ми казва.