66

Анонимен

преди 3 години

Кога ще оправи до финансовата подкрепа? Защо който не е работил получава чак 206 лв., а градивните хора, които дори болни се стараят и да работят, 55 лв. от Социалните. Сачева, сложете край на тези помощи за отопление, само лентяите покриват критериите.

65

Barba Ganios

преди 3 години

...kash ma !!!

64

Сачи

преди 3 години

Ти отдавна мечтаеш за този пост,каки тервелска замина.кметица се борите за власт,пари и .... Но в живота не всичко е пари.и бедни и богати отиват там където никой не се е върнал.

63

Анонимен

преди 3 години

Пази боже!

62

Койчо

преди 3 години

След изказването на другарката звеновод сачева веднага паднах от коня

61

ПроСоТо

преди 3 години

До Сата НАТОс баба Менда от точката на дузпата ше фръкне в .."странично хвърляне"..

60

джо

преди 3 години

Това момиче, се взе на сериозно. Не знам по какъв критерий ги назначават за министри , но при всяко интервю и статия се вижда , че е безнадежно положение.Бойко, подавай по - бързо оставка щото ще я грабне някой таз мома и ще заблъска всички министри с нея. Преди байрака го държеше Лилето ,сега се сменят на поста сачева и захариева. Аман от хора паднали от МАРС.

59

Реалист

преди 3 години

Тази жена става за надзирател в мъжкия затвор,защото в женския всички жени ще получат паник атака.

58

Кметът

преди 3 години

Ко каза,ко?

57

bms

преди 3 години

Хубавото е че тази мазна мутра няма да я гледаме още дълго.

56

Гошо

преди 3 години

Сачева,не се изявявай,като премиер,вече имаме в правителството на Борисов-***!***,калинки и преводачки бол в парламента и в министерствата!Явно,вече имаме остра нужда от ПСК-проста селска коза!

55

ПроСоТо

преди 3 години

Цачева-"президент",Сачева-"Премиерин",Магарето на Боко-"Придсидатиль на всенародното собрание"....сред трагедията винаги може да се прокрадне и малце КОМЕДИЯ....майтапи!..Поне развеселяват не чак до там изпадналите в депресия от вилнеенето на Хунтата индивиди.......А Тиквата постъпи ли вече в болница?..Викате :-"Утре"?...Да не стане късно утре,ей?!

54

Анонимен

преди 3 години

тази уродлива жаба може да бъде само премиер на чистачките в Северна Корея и след няколко дни Ким да я "уволни" по неговия специален начин.

53

баце Коз

преди 3 години

Е само това оставаше! Бойко предложи оная плевенска магарица за президент, хората се ядосаха и оттам тръгна всичко. Ако беше предложил Данчето, Румбата и Деса *** никой нямаше и да ги знае.

52

Анонимен

преди 3 години

Сачева премиер??? Ужас!!! Спрете с протестите бе хора, моля ви, дръжте Боко!

51

Смях

преди 3 години

Госпожата не може да мисли изобщо, вие за премиер я питате.

50

Сата НАТО

преди 3 години

Днес две статии с двете звезди на ГЕРБ - Сачева и Томислав. Явно тест на рейтинга. За съжаление, греда. Пардон, две греди. Пробвайте с баба Менда.

49

Анонимен

преди 3 години

Тая пък кой я спрята за премиер изобщо?Не спряхте с бъзиците значи...

48

Съветник

преди 3 години

за 48. Наско, първо прочети коментарите на тези 47 участника във форума и след тогава решавай .... Понеже ти си единственият фен до тука на г-жата и правителството, аз си правя някакви изводи: имаш нещо ош-беш с Деница. Изобщо някаква роднинска връзка... А ако ти е любовница, любете се но бъде нащрек! И бъди готов да обличаш бързо гащите че финалът наближава. И търси си друга!!!

47

Край

преди 3 години

Под заплахата тази да стане премиер ще ида да го моля Бате на колене да си остане.