61

Същото е и в САЩ

преди 3 години

До Същият от Германияюдо-масонския елит унищожи и САЩ !!!след гнусния корона цирк поне 60% от Американците са без работакорупцията е СТРАШНА !!!демокрация и свобода на словото вече няма юдо-масонския нео-либерализъм е най-голямото зло за цялата история на човечеството !!!

60

те са Нормални хора

преди 3 години

които не искат да носят парцали на лицата си за удоволствие на юдо-масонския глобален елит и жалките им политически марионетки

59

Анонимен

преди 3 години

Светът полудява, усещате ли?

58

Същият от Германия

преди 3 години

Скоро се пенсионирам и ще имам време да отворя Блог или да стана кореспондент на някоя неконтролирана и независима медия, където свободно да коментирам с ФАКТИ и анализирам за българския читател действителността в Германия. Много сънародници все още бленуват по една Германия, която отдавна не съществува. Искам да им представя новата действителност, такава каквато е, за да изоставят някои илюзорни представи за страната, в която предимно живея от повече от 40 години.

57

Друг от Германия

преди 3 години

Понеже Германия ми е до болка позната, написах само личните си директни впечатления от демонстрацията и големия митинг на 29.8., стараеки се да бъда реалистичен и дам само ФАКТИ. ИЗТРИВАНЕТО на всички мои коментари (в които не съм обидил никого) показва ЗАВИСИМОСТТА и НЕЗРЯЛОСТТА на журналисти и АДМИНИСТРАТОРИ на този сайт.И германските системни медии са същите - ОЩЕ ЕДНА ПРИЧИНА ЗАЩО ДЕМОНСТРИРАХ в Берлин.

56

А+++

преди 3 години

Там са викали -скандирали Путин Путин ....а Тръмп и близко не е бил ,що лажат тези ...,?

55

Анонимен

преди 3 години

*** за каквото и да пише винаги е стилистично, а сега и съдържателно е претоварена!Тя чете и пише (макар и с дефицити) нещо като функционално неграмотна журналистка, а сега и даже по зле!

54

Анонимен

преди 3 години

"Интересното е, че те нямат почти никаква причина да излязат по улиците"Гръмни се, *** ли си, Мели ли си...

53

Лъжата корона

преди 3 години

Статията е пълна пропаганда и лъжа. Не 38 хил. , а около 2 милиона!!! От снимките от високо се вижда, че е бил масивен протест!!! И не са "екстремисти, конспиратори" , а обикновени хора , които не искат да им бъдат потъпквани правата под фалшив предтекст.

52

Руко

преди 3 години

Вчера бг не ви ли е срам ?

51

Анонимен

преди 3 години

Полицията ги разрита набързо.

50

Handel

преди 3 години

Забелязвате ли че писарушките вече престанаха да показват източника, когато е DW? Характеризират се с безсмислени спрямо контекста думи, само и само с цел да се всява паника и много обичат думата "ужасяващ", както и цитирането на "експерти".

49

Анонимен

преди 3 години

Тези на мегдана са източно германските 80 %.

48

Анонимен

преди 3 години

Да ги арестуват бе нали имат права и свобода на словото и НПО-та що са арестувани .Във Русия или Беларус като кажеш, че няма вирус и никой не те арестува.

47

Фалшивата епидемия

преди 3 години

унищожи народите на европаюдо-масонските фондаций коитоорганизираха този погром трябва да бъдат унищожени заедно с копумпираните си политически марионетки европа трябва да се освободи от терора на евреиската мафия на Ротшилд

46

Анонимен

преди 3 години

Когато Господ иска да затрие някого, му взема акъла.

45

Анонимен

преди 3 години

Емигранти от цял свят ви отнемат жизненото пространство и се плодят, докато вие-европейците си мислите, че управлявате света.Жалки сте! Некадърни по-серковци, които не можете сами да си поддържате отходните места.Ванга беше права, че този континент ограбвал целия свят векове наред най-накрая ще си плати с последното поколение.

44

Анонимен

преди 3 години

Суровините, лекарствата, дрехите, обувките, храната, автомобилите, всичко е производно от някой друг на ***-далчетата-европейци.Какъв им е КПД на разглезените безделници?

43

Анонимен

преди 3 години

Гадни безделници! Времето на Европа изтича.

42

Анонимен

преди 3 години

Докато китайци, турци и други им изкарват прехраната, защо да не си веят пат-ките по мегдана?!Хубавото е, че тези са толкоз нека-дърни, че няма да оставят поколение след себе си.Арийската раса също отива на бунището на историята заедно с всички европейци.