46

Киро

преди 3 години

Всички давате *** примери, но май не сте си купували винетка. На практика вие избирате вида мпс и давате номера, как се води в АПИ и тн. глупости, не са ваша работа и не зависи от вас. Във всяка нормална държава, грешката щеше да се оправи с 1 обаждане и глобите щеше да са премахнати. Човека очевидно не си е сбъркал номера.

45

Анонимен

преди 3 години

Иначе отиваме към стария строй, където се спират всички наред и им се искат всички документи да се проверят ръчно дали са изрядни.

44

Анонимен

преди 3 години

Живеем в дигитални времена. В тези времена трябва да се внимава какво казваш на компутеро, защото той прави точно това, което сте поискали от него. А не прави това, което сте имали в предвид.

43

Анонимен

преди 3 години

Ако си купите дизел вместо бензин бензиностанцията ли е виновна?Ако заплатите паркинг с СМС и объркате номера на колата си пак ли друг ви е виновен?

42

Анонимен

преди 3 години

Системата е направена така че в нея може само да се добавя нова винетка, не може да се редактира стара. Това се прави с цел превенция на измами. Много е просто. Гледайте какво купувате. Ползвайте ги тия очила.

41

некадърници

преди 3 години

Защо не направите системата така, че ако няма регистрирано ремарке, да не е възможно плащане.

40

Анонимен

преди 3 години

И аз съм втора винетка поради същата причина.

39

Анонимен

преди 3 години

Ето това е отвратителното и изключително дразнещо в тази държава - прехвърлянето на топката между институциите.Администрацията да се научи да работи и да търсят вината първо при себе си и чак тогава да глобяват гражданите.Ясно като бял ден - купил си човека винетка. Изряден. ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО е глобяван и защо ще купува другаааааа, новааааа винетка ??????Началниците на всякакви служби в България са отврати-тел-на пас-ми-на.

38

Бря!

преди 3 години

Я не смеем на магарешката каруца да си купим винетка, па да не стане, че она е за самолет.

37

мазохист

преди 3 години

Така се пише!!!

36

CooolVN

преди 3 години

До Гошо:Ти като си много умен,се научи как се пише мазухисТ!!!

35

Брат

преди 3 години

Купи си ремарке, че да не отива зян винеткатахаххаххахха

34

Гошо

преди 3 години

*** народ,проста държава, лоша система управлявано от простаци!!За да живееш във БГ трябва да си много *** мазухис!!!

33

www

преди 3 години

До Т.ШакТова не може да бъде повод за глоба. Логично е да има процедура по промяна, която на вичко от горе трябва да е елементарна. Тези, кито са го проверили и са видели проблема е трябвало да задвижат процедурата по промяна. Естествено, трябва да начин и купувач тът да може да предизвика процедура по промяна. Няма как едни 97 лева да се платят без да се получи нещо срещу тях!!

32

.

преди 3 години

В СМС -а пише МПС! Това е достатъчно да бъде ошамарен в съда. Ремаркето е ППС. А още повече, че регистрационният номер със сигурност принадлежи на автомобила.

31

Пак аз

преди 3 години

Утре пишете за баба пена че казала мерси в ресторанта и оставила бакшиш 10лв без да разбере. После се оплакала в РДВР и те отказали.

30

Т.Шак

преди 3 години

Милиони хора си купуваме винетки и нямаме такива проблеми. Една такава грешка на няколко милиона е допустима. Пък може и да не е догледал човекът какво натиска. Най-добре е освен текст, да има и картинка на кола, ремарке, трактор, тролейбус и т.н., да не се бъркат неграмотните.

29

Абе...

преди 3 години

Очевидно този регистрационен номер се води на каравана или ремарке. Проблемът явно е в КАТ. Да се обърне към тях!

28

Накратко

преди 3 години

Значи 2 грешки и това е пълен провал.Сметнато процентнно си е направо страхотно и малко изненадващо за българския мантилетет.

27

ss

преди 3 години

абе аз купувам по 20 на ден на различните служебни автомобили зависи кой на къде ще ходи и се чудя аз ли сам УМЕН другите ли са ***....