97

Анонимен

преди 3 години

Имаме трима "мъже" на средна възраст и попрехвърлили. 2-*** имат коса (прошарена) сравнително стегнати, с очила и академичен облик. Третият изглежда като плешив загорял тyлyп. Къде сме ние?

96

умрука

преди 3 години

отдавна не съм виждал умрука да се пени

95

Дядо Петър

преди 3 години

Не е НЕБЯЛ.А изпечен до черно от безкрайните си шманкания наляво и надясно с джипката.Защо не, щом не само продължаваме да го търпим, но и да му плащаме масрафа!

94

Emigrant

преди 3 години

До препатилия измислен герой емигрант??!!Нещо ви гонят комплексите май?!Не, дъщеря ми не можа да си намери българско момче,щото повечето са комплексари като тебе!Зет ми не го давам за никакъв бг туфлек!!Не ми обяснявай кой,как си мие колата?!Голямо чудо ако дам 10 евро за едното миене!Обяснявах на отворкото,че чинии мия в къщи,а днес последното което мих е моята кола,която по случайност е Мерцедес!Езиците които знам покриват земното кълбо.Стигат ми.Ердоган говори само на турски,но е НЯКОЙ,нали

93

Анонимен

преди 3 години

Веднага се връщай тука, за да не ни излагаш и хвърляй оставката!

92

Анонимен

преди 3 години

Аз се дистанцирам от тези тримата (на снимката) за да не прилепя нещо.....

91

Препатил Имигрант

преди 3 години

До emigrand: Щом сам си миеш Мерцедеса не ми се хвали. А с зета чужденец гарантирано няма да прокопсаш - щерка ти толкова ли не можа да си намери БГ момче..... И какви езици шпрехаш? - турски, БГ, руски и малко английски?

90

emigrant

преди 3 години

До 37ми 85%ов и,м,бецилМного си малък да ти обяснявам кой съм и какво мия,но за твоя утеха,говоря 4ри езика и последното което мих на обяд беше разкошният ми мерцедес.И да не си мислят хората,че избивам комплекси, имам още два.Единият за дъщеря ми,другият за зет ми чужденец!Това не е никакъв повод за гордост,а нормална действителност за мен!Колкото за езиците,да попитам,а мосю ЕРДОГАН дали владее друг освен турски език?!Това прави ли го по малък от теб и пука ли му какво мислиш ти нещастника?!

89

и тримата папагала б

преди 3 години

И ТРИМАТА ПАПАГАЛА БЕЗ МАСКИ ПЪК ГОВОРЯТ ЗА КОРОНАВИРУС ХХАХАХАА ЦИРКАДЖИИ.И ТУК НЕ ПИШЕТЕ КАК БОЙО КАЗВА ЧЕ ОЩЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА В КОРОНА ЗАЩО СТЕ ГО ИЗПУСНАЛИ ТОВА ?

88

Христо Христов

преди 3 години

тиквата пак говори глупости.месец март урсулата и бюрократите в ек казаха да не се затварят граници, щот пречело на обмяната на ценности и никой не затвори, докато великият Тръмп не спря полетите от шенген...

87

Barba Ganios

преди 3 години

...abe kakvoto i da kazva Borisov ....nie mnogo dobre si go poznavame !!! sashto i kolegite mu ot sreshtata znaiat kolko struva !!! Izliza ,che zablujdava samo sebe si !!!

86

Койчо

преди 3 години

Искам да попитам тези ли на снимката боко тиквата ги с 200.

85

Анонимен

преди 3 години

Знаем, че го показахте.О С Т А В К А ! ! ! !

84

Анонимен

преди 3 години

че им даде дори на присъстващите и урок по география-българия била между крим,черно море,турция и европа...че и газовия коридор,че и еврозоната...ОСТАВКА!

83

Анонимен

преди 3 години

мале мале каква излагация...видяхте ли само как ги навикваше?а те горките с наведени глави като ученици!и чешкия премиер,и хърватския и сръбския и унгарския...а като гледам орбан как се беше изчервил-явно го беше срам от величието на банкянската тиква!а останалите в залата ехидно се подхилваха по маските на вопиющата простотия.

82

Крадецо жалък

преди 3 години

къде са ти купищата трупоже за които бълнуваше през април !?къде ти е пандемията поддлого юдо-масонска - дори и според силно надутите ви статистики смъртността е под 0.5% а броя на заразените са под 3% от населениетообикновенния грип е по-смъртоносен

81

Анонимен

преди 3 години

Снимката е показателна. ББ седи и гледа като наблюдател. Това прави в Европа откак незнайно се появи във властта. Неспособен, нерешителен, послушен, необразован, извън всичко ставащо и променящо се в България, Европа и светът. На снимката има един., който изглежда като излишен и непоканен. Срам, голям срам.

80

Анонимен

преди 3 години

Тука обяснява, че бил пример за цяла Европа как се управлявала пандемията, а там обяснява, че бил сварен неподготвен.

79

Анонимен

преди 3 години

Как бе, тук всичко е построил, а сега не бил готов? Оставка и затвор!

78

Анонимен

преди 3 години

Ех, Баце... Нали довчера бяхме отличниците и раздавахме челен опит на килограм? Меркел и другите те молеха акъл да им даваш как да борят короната... Сега пък не сме били готови...