17

Радо

преди 3 години

АМ Тракия е за ремонт след Пловдив. Това не е магистрала а коларски път.

16

Владо

преди 3 години

В Събота шофьор на Ивкони спеше и караше в аварийна лента. Сам на смяна на автобус от морето за София.

15

ДА

преди 3 години

Вчера беше на 161 км,днес на друг-егати новините!!Щото на 161 км всички знаем какво стана скоро и какво е трасето,дай да сменим км-да няма приказки!

14

пепи

преди 3 години

Испанските магистрали и те са с по две ленти.Даже на места са републикански пътища - пи една лента без мантинела.Само който седи по цял ден у дома,си мисли че на запад не стават катастрофи с тирове.И в Испания се обръщат с колелата нагоре.Ама никой не прави новина от това

13

Слънчасал ГЕРБ-ер

преди 3 години

Ето... поредния провокатор от протестите.Нарочно е избрал това място без маркировка и мантинела и се е обърнал, за да клати правителството!

12

Пелингатор

преди 3 години

Ау! Ужас! Мантинелата добре ли е?

11

Анонимен

преди 3 години

В цивилизовани държави, пътищата са строени така, че да има място за тировете, да не говорим че нашите "магистрали" са с 2 платна, както и качеството им.

10

Скоростен Път

преди 3 години

До НоваТи нормален ли си да пресичаш магистрала ве пич :D

9

Нова

преди 3 години

Не, те просто си карат, като шматки, бързо, без внимание, сега магистралата минава през Цалапица, елате да видите за какво движение става въпрос, няма пресичане и изпотрепаха домашните любимци.

8

xHamster PornHub

преди 3 години

Всяка седмица става нещо на тоя път. Държавата нехае.Но пък виж - много е важно да се спасят човешки животи от новия грип. Много ги е грижа за животите на хората... виждаме... :/

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени на самолетна писта да го пуснеш, шебека си остава шебек и пак ще заспи. Няма магистрала в света която да удържи тир с 100 км. ако не и повече и заспало задкормилно у-во.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще се преобръщат винаги ТИР-ове. Това си е откакто свят светува

5

Анонимен

преди 3 години

Като знам магистралата за Истанбул каква е нашта си е направо с бабуни. Не знам как е заспал при това друсане :)

4

Анонимен

преди 3 години

След час друсане по бойкостралите, главата ти става компот. Дали пък това не опиянява и замайва водачите. Някой дали е изследвал такова поведение. За ушев е ясно, пише невъобразима скорост и отива да чака пенсията на младини в трънаците.

3

Рали Тракия

преди 3 години

Все още е мистерия за мен как някой може да заспи на тези бабуни... трябва да не е спал от 2 дни. Иначе няма логика.Там пътя е целия в долапи.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако сложат още екстри, няма да остане за тях!

1

Бреееййййй...

преди 3 години

Тая магистрала, равна като масло само приспива водачите.... измислете нещо.А СЕТИХ СЕ! Защо не сложите бабуни, които да държат водачите будни през цялото време? :))))