220

Доктор

преди 3 години

Този плешивец трябва да бъде изритан веднага от управлението ! Много вредни хора се навъдиха в тази коалиция - Шкембе воевода си е съратник на Фигуранта , стана вече ясно ! В следващия парламент няма да го има ! Доста *** има за чистене в ГЕРБ !

219

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюНе щерю. Няма да забравим.

218

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

ОСТАВКА БЕ ГЕРБАВИ ,КОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ , ДАЛАВЕРАДЖИИ ТАКИВА. ОСТАВКА ОСТАВКА

217

Анонимен

преди 3 години

тоя мазен продажник що не се скрие някъде - напълни габрово с цветнимотаят се по пазара и главната цял ден

216

Анонимен

преди 3 години

за водата е верно но виж как се сече последните 30 години и няма грам залесяванедемокрация баджанак- крадация до последно

215

Щерю

преди 3 години

Ако не валят дъждове, а зимата сняг, само след 5 години българите ще забравим за боричкане на партии и политици. Проблем 1 е, че почти повсеместно няма да имаме достатъчно вода за пиене и за елементарни битови нужди...

214

минаващ

преди 3 години

Общи приказки на изперкал Гр.обар.Абе,Дончев,не ми се прави на интересен.От Габрово само тарикати излизат.Дълбокомисленоста ти напоследък изразява идейно терзание.Това е моето мнение за теб.*** си с мир!

213

Койчо

преди 3 години

Дончев и ти си в кюпа.И теб ще разследваме за милиони лева кражби

212

555

преди 3 години

Един от най-свестните хора от цялата политическа класа .

211

sorry

преди 3 години

Томиславе,Томиславе,тази работа не е,като да ядеш хляб,да мажеш филии с маргарин,да градиш електронно правителство,да точиш данни на корем и да строяваш караула!В Габрово,караула те очаква,ама първо през бай Ставри в ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ!

210

Само припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

209

Ф.С.В.

преди 3 години

Аз друго се ЧУДЯ? Понеже съм Невеж влазох в НОИ и на статистиката за Пенсии 2019г -ВИЖДАМ ЧЕ 2015Г СА БИЛИ 2,6 МИЛ ПЕНСИОНЕРИ -А КРАЯТ НА 2019Г СА БИЛИ 2,1 МИЛ ПЕНСИОНЕРИ ТА ПИТАМ СЕ АЗ- КЪДЕ СА ПОЛОВИН МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ ?? ЗА 5 ГОДИНИ НЯМА ПОЛОВИН МИЛИОН?? И В РЕДЪТ НА НЕЩАТА СЕ ЧУДЯ? ЗАЩО ХОРАТА ИМАЩИ ПРАВО НА ИЗБОРЕН ГЛАС-НЕ СА НАМАЛЕЛИ С ПОЛОВИН МИЛИОН?? БЪЛГАРИЯ ПОЛОВИНАТА УМРЯ А ГЛАСУВАЩИТЕ СА ВСЕ 7 МИЛ?

208

серена

преди 3 години

Смяната на караула,вече не е актуална!Застъпилите наряд се сменяват на 24.00 часа!До 01.09. оставките са в сила за Борисов,Гешев и сие!От 02.09. без дупетати и правителство на ГРОБ!Съд и затвор за цялата крадлива хунта!

207

rado

преди 3 години

"Ако министър Дончев иска да си тръгне веднага, няма кой да го задържи. Това не е задължителна военна служба", заяви *** по повод очакваната оставка на Дончев. По думите му "все още има достатъчно кандидати за министри".

206

tonka

преди 3 години

"Ако министър Дончев иска да си тръгне веднага, няма кой да го задържи. Това не е задължителна военна служба", заяви *** по повод "оставката" на правосъдния министър. По думите му "все още има достатъчно кандидати за министри".

205

Петко

преди 3 години

Никаква оставка . Не искам правителство на национални предатели .

204

Анонимен

преди 3 години

СЕГА Е ВЕЧЕ СЪВСЕМ ЯСНО КОЙ ДАВА СЪВЕТИ НА БОРИСОВ ЗА НЕАДЕКВАТНИТЕ МУ ЩЕНИЯ ЗА ОСТАВКАВИНАГИ ГОТОВ,Е ТОЯ *** И НЕОЛИБЕРАЛ!!Думи нямам,по БНР станало трибуна на деснитеДончев одобрява ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ пореден при това!Хоратаотново са триста човека,мнението на милиони е без значение!Да отива при БКП,***,маяма,главчо,Боец,Копиейкин!Точно обратното БЕ СМОТАН ДЪРВЕН ФИЛОСОФ,оставките свалят рейтинга на ГЕРБ!Такива като тояседесариунищожиха СДС,такива гербери ще унищожат ГЕРБ!

203

Офф ,да се омита

преди 3 години

"оставка-съд-затвор"- Това е бъдещето на наглия габровски даскал Дончев ,калпавия пожарникар Боку и алчния милиционер Гешефтарски!!!Конфискация на всички пари и имоти на Хунтата Герб.

202

............

преди 3 години

До Анонимен 217Точно Г.Гергов е скритата подводница на ББ в БСП. Този крадец на стария Пловдив (с услужливото съдействие на шефа на Пловдивския съд- Цацата) искаше да прави коалиция с Герб, а сега действа с всякакви мръсни методи да свали Нинова- с помощта на контрабандиста К. Добрев! Не че К.Нинова ми е симпатична, но поне има някакви принципи...

201

Гого

преди 3 години

Този го ползват като мюре. Да пусне някоя лакардия- за ПРОБА и да действат както са си решили ,или с лек нюанс, или 1 стъпка назад, според реакциите на хората. ТД се прави на демократа в ГЕРБ- мъдрец и титан на мисълта! Абе, скрийте се вече! Омръзнахте ни!