29

Аз

преди 3 години

Предполагам, че с киселина са го разтопили и сега няма доказателства и този от хунтата на братя Галеви отново ще коли и беси...Между другото Майчето Манолова също е част от тяхната бригада!Без коментар! Бог да накаже гадовете дето 30 години унищожиха милиони!

28

Аз

преди 3 години

Ако беше член на ГЕРБ или БСП още на втория ден щяха да преровят всичко!

27

Мен

преди 3 години

След толкова време заличени следи.Издирването приключи.Още един безследно изчезнал човек,за който се знае че е убит от Каплата.Отказвайте се....

26

Анонимен

преди 3 години

Ако е убит къде е трупа? Или оръжието на престъплението? Не става!

25

действайте така!

преди 3 години

Всички кримки в периметъра за алиби на детектора който се издъни при чичкото със косматите ръце кажи признай ,нема сън нема вода и може малко вода ама с малко сол вътре ,кажи признай ,никакъв сън ,да ходи до ада и да се връща...,

24

до 22

преди 3 години

Защото има вещество затова Ботьо държа украинците цял месец в ,,къщата на ужасите,, и ги докара целите в синьо в съда ,чудно защо ли не им даде веществото ,може би е би любител на средновековното признание ? За което съм чувал че любимо и се използва масово . А щатските експерти пък ги давят ,вместо да им дадат малко лекарство..,

23

квартална клюкарка

преди 3 години

Какво гениално прозрение!

22

до к.21

преди 3 години

Има ги старите криминалисти- повечето са в Библиотекарския университет, ген.Бобев мисля, че все още преподава; Р.Йорданов е при Цв.Цв. Обърнете се към тях ако не сте си оА-каЛи връзките си с тях. Разбирате, че "милиционер" е едно, а грамотен криминалист - съвсем друго.

21

Анонимен

преди 3 години

Напътствията на Ботьо Б. са общи. Би следвало да се говори за убийство от един човек и завличането на трупа на малко разстояние. Т.е., за предварително подготвен гроб. Трябва да се установи непосредствена връзка с възможни свидетели на посочената дата и при негативен резултат да се потърси следа с познат/приятел на убиеца, който да зарови трупа на друго място. Второ: През 50-60-те години беше създадено в-во, което отключва контрола на нервната с-*** и разпитваният отговаря на почти всички въпроси

20

Бай Ганю

преди 3 години

Няма ги компетните в МВР за съжаление

19

Но дано има Господ!

преди 3 години

Не се гневете Толкова си може Каскетът и Шпиц-командата му.Важното е да се снима с нахлупен на очи каскет до оградите,плетовете и в дворовете на изнасилените бабички и да си затваря очите за пълните с пари нощни шкафчета.

18

ХХХ

преди 3 години

Късно е чадо.Жалко за човека. Само симулират работа.Защо се сети уважаемия Гешев близо месец след изчезвнето му да го търси. И защо го търси в полето когата камерите показват че е ходил на вилата си. Пропуснали били . За кой ли път го правят.

17

Анонимен

преди 3 години

Няма престъпление, особено пък тежко, без участието на милиционер!Да търсят кой милиционер е в основата му!

16

Бай Иван

преди 3 години

30 години демокрация, 2 милиона "изчезнали "като този, но все пак времето е наше, нали искахте това време, получихте го ;) !!!

15

Франко

преди 3 години

Ботьоооо, изтрезней поне веднъж, Ботьпоо

14

.!.

преди 3 години

Значи прав е човека! Но как да искаш от сегашния "ни" главен прокурор въобще да знае такива неща!Той знае само как да се подчинява на ахмед доган и ДПС и на бойко борисов! Той такива неща за раследване следствие и прочие и прочие от сорта не съм сигурен, че е чувал даже! Та прав е човека, но те нещата при нас са такива! Оправя ни ахмед доган в комбинация с бойко борисов и другото са калинки! Вижте бившия "ни" съдебен министър! Той не знаеше ни как работи съдебната система ни нищо за съда! Та....

13

Totenkopf

преди 3 години

Защо разследващите ченгета не са арестувани очевидно е че са корумпирани от бодигарда на галеви и играят заедно?

12

Анонимен

преди 3 години

Кви са тия раболепни коментари бе, толкова ли обичате милиционерите?Изчезнал преди ЕДИН МЕСЕЦ, късно вечерта, след като си е оставил ключовете на колата на масичка пред блока. Какви отровни гъби какъв дявол. Местния главен милиционер в джоба на мутрите - толкова, разбрал е с кой си е имал работа и решил да бави и забави случая.Или защото Дупница е с Гроб вече колко време, трябва от кумова срама да се правите на ударени.

11

Анонимен

преди 3 години

Често Ботьо коментира засукани криминални игри. Не неможели , при всеки случай в самоти началоти да се пита Ботьо. Така щесе намали разхищениети на народна пара, човешки ресурс.

10

Да дам и аз версии

преди 3 години

Може пък да е отишъл за гъби..И -набрал си гъбки, седнал да си ги изпече на някой закътана полянка ,а те гъбките-оказали се отровни!И ...така! По тази версия може също да работят "криминалистите"..Или пък-отишъл за риба ,подхлъзнал се и паднал в реката/язовира,блатото/-и хоп-удавил се.Може пък да е и на протестите-за 50 лв.надник-анонимно се крие някъде да изкара някой лев човека! Абе версии да искаш..