81

Анонимен

преди 3 години

Ако има нови избори в Белорусия, ще отидат ли западни наблюдатели или пак ще откажат, за да могат после да реват?

80

Анонимен

преди 3 години

Нека си настоява

79

хахахаха

преди 3 години

До До 72 дедовия ЕС ОТКАЗА наблюдатели,защото знаеха,че НЯМА манипулирани избори,и ако имаше наблюдатели ся нямаше да имат повод да лаят.Също така ЕС ЗНАЕ,че тия протести са организирани отвън,като в Украйна.

78

хахахаха

преди 3 години

А пък тука и ние искаме нови избори,пак да свалим едно диктаторче,куманизче,ама ЕС си трае?Защо ли?

77

Христо Христов

преди 3 години

До 90Пич, тури една снимка, та и теб дате обсъдим по външността - млад, зализан ***, гордост за мама и татко от гетото?

76

Христо Христов

преди 3 години

И кво?След ислямска държава, ес ще създаде католечески орди?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86И да пишат, какво от това? Ще пишат че хиляда крайно десни екстемисти са излязли по улиците да се борят за фашизъм.

74

Анонимен

преди 3 години

и какво ще стане ако има нови избори? Много ми е интересно.

73

Анонимен

преди 3 години

За протестите в Берлин защо не пишете?

72

Анонимен

преди 3 години

..81 и аз съм като теб само че в германия от 10 години тук е пълно с расисти поляци,испанци,портогалци от югославия литовци от азия африка латиноамериканци,от бившият ссср,малцин.от България, немци мел..и от цял свят ...на работа да идеш расисти,жилище да наемеш расисти,в медицината расисти,полицията расити......

71

Анонимен

преди 3 години

"Моят баща също загина по време на Втората световна война"А. Лукашенко роден 1954гТия хора окончателно са скъсали със здравия разум, така че не очаквайте нищо добро за Беларус.

70

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко - белоруския Садам !

69

Анонимен

преди 3 години

Избори в Беларус докато се изберат подходящите хора, според ЕС!Тия, от ЕС и присъдружните им ***, много на сериозно са се взели! Да не си мислят, че насреща им е ТиквунI Банкянски та могат да се правят каквото искат?

68

от САЩ

преди 3 години

Аз сега съм във великите американски щати, и чакам 20 септември да се прибера от тази смрадлива демократична цветна ***...Ако не те наругае блядолик, ще е някое наперено латино, ако не някой завалян поляк или украински сергей, да ви пикам в пълните магазини и разделвние на класите и на псевдо демократичната свобода.Предпочитам Бойко и даже Сталин пред това, което става и виждам ежедневно за вече няколко месеца...най смотаната страна в която съм бил е САЩ и това е мое лично и неангажиращо мн

67

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Тези *** от ЕС защо си мислят, че Лукашенко ще ти вземе на сериозно при положение, че отсвири СЗО и СБ за предложението да въведе извънредно Ковид положение?

66

Херо Мустафа

преди 3 години

По надолу прочетох за свобода за придвижване и работа в ЕС, че те афганци, иракчани, сирийци и всичкото котило няма тоз проблем, не виждам и който е поискал да отиде я руснак, я украинец или поляк или беларусец или даже който и да е *** да не се е придвижил и работил в която си иска ЕСейска страна?! Ама никой не те е спрял да лаеш бе чиляк, ама гледай си твоята *** и паница празна не чуждата!

65

До 72 дедовия

преди 3 години

Дедо, пак аз да ти си прав Британия, а не Обединено кралство, защото Ирландия и Шитландия хич не искат да са част от кралството, същото и в Испания и Франция, където определени области гласуваха демократично, но ЕС не ги и чу нали?! Двулично и лицемерно е да изтъкваш само едната страна на.монетата и да мишкуваш, а наблюдатели у нас е нямало защото беше както на тях им беше угодно и всичко по мед и масло се разграби...ЕС отказа наблюдатели на изборите в Беларус и това е факт и сега газ пикаят!

64

Анонимен

преди 3 години

Беларус не е държава от ЕС. Как ЕС ще настоява за нови избори в страна извън ЕС?

63

Патриот

преди 3 години

Настоявам всички от ЕС да се изкачат някъде на високо и да скочат дружно за ръчички!

62

католик или катогъз

преди 3 години

Дядо, виж сега като работиш свободна рая в ЕС ква е файдата, че успяваш да изпратят унуките няколко евра за да си платиш нетя и да пишеш глупости ли?!Или свободата да работят навън някой им я е отнел ли?!В U.K. работих рамо до рамо и с украинци и с белоруси и с румънци и с поляци и всичките бачкат защото мечтата ЕС е крив макарон от който и Италианците искат да избягат, но не би...