37

комунизъм=бедност

преди 3 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

36

Анонимен

преди 3 години

Я престанете с тази Беларус.......там нещата са ясни, Русия ще се погрижи! Я по-добре напишете за изборите в Черна гора!!! Управляващите тю-тю!!!!!! Бравос.......после и в другите държави на Балканския полуостров!

35

Рашко

преди 3 години

До 34Наш Тодор си изживя старините като арестант, докато хората скандираха "правешкия овчар" под прозорците му.

34

До Рашко

преди 3 години

Наш Тодор си доживя старините, както и бодигардът му иска от догодина да си гледа старините, но хората на заврения зет искат от тази

33

До 3800

преди 3 години

В интерес на истината, погледнах през прозореца, за да видя "дараците" ииии..."най-скапаната" кола на паркинга пред нас е форд мондео, поне 2012 година.

32

Рашко

преди 3 години

Да сте чували за диктатор, който се е пенсионирал и е изживял спокойно старините си? Е, няма и да чуете за такъв :) Свобода за Беларус!

31

3800

преди 3 години

Kато гледам с какви автомобили се движат - евтинки, ама НОВИ - и погледна през прозореца каква сбирщина от дараци пуфти по улиците на ЕВРОАТЛАТНИЧЕСКА България - много им е зле на белоруснаците, ама много. Като дойде свободата и 20% станат безработни - ще е малко късно. Ще отговорят ли тогава 1% мандрамуняци с чуждоезични никове, дето пишат глупости от по 100 акаунта? Ще върнат ли всичко на мястото му? Едва ли. Справка: "незалежна украйна" - чернобачкатори в полша.

30

юбералес

преди 3 години

Най-важното е че протестиращите млади хора са със бяло-червено-белия флаг на свободната и независима от Москва Беларус. Беларус започна своето възраждане, беларусите стават нация, и това е най-важното за влизането им в ЕС.

29

Анонимен

преди 3 години

До15. Берлин е 4 000 000 души за 300 арестувани. Минкс колко са с покрайнините. И хората се срамуват като влезат на туризъм в Европа от жалкия си живот. Винаги в страх да не изгубат работата си, да не им вземат и малката свобода. А са толкова близки до съседите си Полша, Латвия,Естония, Литва.

28

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Кога е рождения ден на Со рос ?...... Питай Арман Бабикян, той е в Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна.

27

Чебурашка

преди 3 години

Навремето последната снимка на Алиенде беше с калашник в ръка. Да не стане и с Батя същата работа

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Благодаря на админа,който не ми изтри коментара,а само ми поправи вулгаризма относно фамилията на Владимир Владимирович.Явно има свестни в управлението на този сайт.Или-пробудили се!

25

Им маме проблем

преди 3 години

С тая ригидна зодия тоя ще им .. на беларусците.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Лукашенко е мъж на място.Не като Владо ,на който му стиснаха топките юдейо-масонските ложи и той се предаде!

23

Анонимен

преди 3 години

Кога е рождения ден на Со рос ?

22

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко се оказа патриот и защити страната от короната като не обяви извънредно положение и не въведе хиляди безсмислени мерки.

21

сравнението

преди 3 години

Беларус задоволява на 100% нуждите си от месо-СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО!А къде е евроатлантическа България-внос на свинско70% на говеждо85%,ябълки от шляхтаджийска полша,също гъби,яйца и заразено пилешко!Домати-гръцки,турски,скопски!Номбър 17 трагедия е когата си на 1оо% зависим от евроатлан6тическата си глупост!

20

Луда работа

преди 3 години

Народа на Беларус излезна да честити рождения ден на Лукашенко. А тук ги наричат фашисти. Лукашенко ще разбере кои сте тези които наричате народа на Беларус фашисти и ще ви подгони с автомата.

19

Луда работа

преди 3 години

Къде ги виждате тези фашисти. Нали скоро беше парада на победата над фашизма от преди 75 години.

18

House M.D.

преди 3 години

Внимавай, Лук!!! Володя Володиевич черпи гостите си с чай. Такъв му е обичаят.