71

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг много мрази Америка и Доналд Трумп !!! Но, защо ли ?! Защото са комунистически издънки !!!!!

70

Дончо - наш человек.

преди 4 години

Да не забравяме че на бат Дончо му беше позволено да спечели предишните избори. Няколко сенатски комисии го потвърдиха. Наказани бяха компании манипулирали вота на милиони американци . На Русия бяха наложени нови санкции въз основа на тези доказателства . Самия бат Дони в интервюта открито е потвърждавал че ДА, имало е намеса от руски хакери по време на изборите и тая намеса не е била в подкрепа на Хилъри.СЕГА Дончо ПАК ходи да се среща с Путин... и руските *** ПАК активно му помагат .

69

Баи

преди 4 години

Според мен - тръмп е човека които за момента може да води - сащ напред

68

Нищо ново

преди 4 години

Някак си кампанията (и изобщо политиката) на Тръмп много ми прилича на тази на наш Бойко. Същата подмяна на фактите с медийни кьорфишеци, същото оп'люване на опонентите с лепене на етикети (там това го наричат "брандиране" и то работело),същото противопоставяне на една част от обществото на друга, същото използване на плашила като "социализъм" и "комунизъм".Не че и демократите са цвете.

67

Fakt

преди 4 години

Nai-golqmoto schou schte nastane kat spechelqt demutrokratite LGBT i chernite USA avtomatichno stava AfroUSA triite me no e Fakt

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Ти да не би да си отнякъде другаде? Много голям разбирач си мислиш че си ама си същият *** като Дончо. Като можеш да четеш български виж какво е писал 67 - явно имаш нужда да освободиш енергията че ти пречи на мисленето.

65

Анти-либераст

преди 4 години

Либерастията е ментал дисордър и трябва да се лекува. Подобни са блм, дегене..ратите от лгбт и още други знайни и незнайни издънки на демоНкраткста партия.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Ти да не би да си пил Lysol като Дончо?

63

Анонимен

преди 4 години

Щом успя да погълне над 40% от афро-американските традициони демократични гласове вероятността да спечели се увеличава с часове.

62

Анонимен

преди 4 години

И веднъж му стига.И той кат Цезар - додох, видях, победих.

61

Анонимен

преди 4 години

До Ко *** засяга мене е.Да не мислиш че *** получава повече? Ама виж как се е загрижила за хамерикУ, от добро сърце само.

60

Анонимен

преди 4 години

До Истинска история.--и си спасят кожите. Щото Бар и Дъръм са ги подметнали за всички престъпления срещу САЩ, които извършиха през последните 4 години.--Не е зле и да се обясни защо нападнаха Тръмп така жестоко и организирано: Защото им развали огромната далаверка с Китай където глобалистите да ползват евтина работна ръка, дори детски труд, могат там да мъсят на воля, да ползват материали от забранени дестинации. Разбута им къщичката. Пък и една войничка не пожела да започне.

59

Анонимен

преди 4 години

То пък от пишмандемокрстите една политика хвърчи. Направо не знавт коя глупост първо да кажт или подкрепят. Имам чувството, чв са събрали всички *** на едно място. Тръмп праеи политика и казва на хората неща, които те искат да чуят и получат. Много ясно е, че ще победи онези некадърници пишмандемократи.

58

Ко ма засяга мене е.

преди 4 години

зИмам си яката заплата от 610лв. и *** боли косъма ко стаА в хамерикУ.

57

Анонимен

преди 4 години

ясно е кой ви плаща заплатите.не сте от моя отбор!сбогом!лапайте долари от либерастите.но те ще спрт, щото пак ще бие тръ,п!

56

Истинска история.

преди 4 години

Гледам, че много от коментиращите са се заблудили че марксист-демократите изкали са правят афро-американски САЩ. Нищо подобно, хич не им пука за чернокожите. Всичко това сега е заради афроамериканския вот на който Байдън разчита за да спечелят изборите и си спасят кожите. Щото Бар и Дъръм са ги подметнали за всички престъпления срещу САЩ, които извършиха през последните 4 години. Щом/ако/ победят ще ги върнат чернокожите по гетата и ще си изчистят улиците от тях.

55

Анонимен

преди 4 години

DW само се води немски. Собственост е на демократите от САЩ. Както и повечето големи немски медии.

54

Анонимен

преди 4 години

DW е напълно предано на собствениците си демократи и ***. За това в България подкрепя Христо Иванов - резидента на Сорос.

53

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно пропагандна статия. Демократите подкрепят бунтовете, оправдават пълни престъпници, пострадали при напълно правомерни действия на полицията, зоват за ЗАКРИВАНЕ на полицията, зоват за премахване на външните граници, за издигане в култ на афро-американците, за заличаване на историята на нацията, за абсолютен разпад на семейните ценности и издигане в култ на транс и хомосексуалното общество, заличаване на половете и т.н. Тръмп може и да клоун, но те искат Републиканско управление и ценност

52

Анонимен

преди 4 години

Хубава антиамериканска статийкаот дв, без да я чета цялостно, а по диагонала. Дава да се разбере, чедойчовците почват да се свестяваткъде са техните интереси като нация.