23

Христо Христов

преди 3 години

До Видевц. по съвсем други причини го напусна, но това продадоха на простолюдието.

22

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/6Проект европа 2030 (дет плевнелиев го хвалеше) предвижда внос на 100 милиона нето афроараба...

21

Христо Христов

преди 3 години

До наблюдател/11за това са виновни такива като теб, дето подкрепят брюксел на меркел.

20

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/15"Цяла Европа трябва да ревне" - ама споделяш брюкселските ценности и искаш като немците, а?!

19

Недоразумение

преди 3 години

Срещу кого протестират? 1/.Срещу властите, които щом се зададе кораб с т. нар. мигранти, бъразат да ги спасяват; 2/Срещу баба Меркелица, която ги покани - добре са би дошли. Не каза, че преди да дойдат при нея ще трябва да минат през дузина други страни, Италия е първата;3/. На УСА, Фрнция, че на самата Италия, които в напъна да свалят с преврат Кадафито изпратиха самолети да го бомбардират. А той ги спираше мигрантите, пиле не можеше на прехвръкне. Убиха го, а сега реват като магарета. Хак им е

18

Отвратително

преди 3 години

И тези хора носят зарази, изнасилват и убиват, не се приобщават, а натоварват социалните и здравни системи на гостоприемните си, точно както *** паразитират. Трябва да се сложи край.

17

Анонимен

преди 3 години

Повече либерална толерантност трябва другари талянци..... Дайте да дадем пример за търпимост и да се придържаме към евроатлантическите ценности. Не бъдете тесногръди жабари.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами да продължават да ги спасяват и да се надяват че ще престанат да прииждат

15

Анонимен

преди 3 години

Фашисти!

14

Marin Stefanov

преди 3 години

до ГАДОРЯН:че кво лошо има в това да сме Монголоиди? междудругото последните бели(на цвят) хора оцелели на този свят ще са именно те(Монголоидите) понеже както се вижда Европа е залята от Кафяво и Черно море от мигри....

13

Marin Stefanov

преди 3 години

до 6:Жълти няма ако визираш Монголоидите те са с бяла кожа даже по бяла от на Европейците..... гърлата дето ни заливат с Черни и Кафяви....

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Най голямата авиобаза на НАТО е в Италия- От там стотици изтребители ДЕНОНОЩНО ИЗЛИТАХА и "Запалиха' Близкият Изток -Ирак Либия-- имаше и италиански изтребители- ТА ТОГАВА ВИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ИТАЛИЯ -КЪДЕ БЯХТЕ? АМИ СЕГА ЩЕ СИ "СЪРБАТЕ ПОПАРАТА КОЯТО НАДРОБИХТЕ" ! Мислихте си че всичко е Далеч- АМА НЕ Е !!-СВЕТЪТ ВЕЧЕ Е МНОГО ГЛОБАЛЕН - НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ Е ВСИЧКО!

11

наблюдател

преди 3 години

Това найстина трябва да спре.Евррпа не може до безкрай да приема бежанци.За това са виновни такива като Меркел.

10

Светозар

преди 3 години

Така става при толерастията. Все едно доброволно да приемаш на малки глътки зараза от Холера, под предлог, че тя има права, а ти си демократ. Отначало организма се справя, след това вече не. Накрая умира.

9

Анонимен

преди 3 години

До ВидевХа-ха Англия била напуснала заради това, че там е пълно със същия материал от колониите им белите са изчезващ вид.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Никой не чака на границата, стига глупости... Всичко живо, от опасни вируси до мигранти, ни заобикаля, а по 100 000 българи се евакуират от територията ежегодно.

7

Йеромонах Арсений

преди 3 години

Плъховете от синагогата на Сатаната - евреите унищожиха Европа. Не да протестират горките хорица в Лампедуза, а ако ще да си прережат вените, файда няма да има. Еврейските НПО-та ги водят! Европа и християнството загубиха Войната 1945 година и това сега е резултатът. Който не вярва, да се разходи за ден по улиците на Лондон, Париж или Берлин. В същото време в Израел се прави кръвен ДНК тест, за издаване на документи за имиграция, за да са сигурни, че никой неевреин няма да бъде допуснат. Толкова

6

Анонимен

преди 3 години

На границата на Европа чакат МИЛИАРДИ черни, жълти и всякакви гърла ... мислете какво ще стане с България ако ги пуснем.

5

Видев

преди 3 години

Англия за това напусна европейския съюз.има начин

4

ГАДОРЯН

преди 3 години

Ега ти и скапания ЕС. Добре че го е нямало по времето на Атила и Чингис Хан че тогава щяхме да сме монголоиди и половината Европа щяха да са негови пранаследници. А сега още по кофти матрял ни залива.