11

тото

преди 3 години

Да не стане, като с НАП. Пишеха актове за милиони - които не можаха да съберат от малоимотни лица и спряха да пишат, актове. Сега, като се види, че не се справят от КАТ да не решат да ги скрият.

10

Реалист

преди 3 години

По груби сметки средно на ден в България се правят над 200 милиона нарушения на пътя. 127 хиляди за 25 дни, означава, че КАТ са регистрирали по едно на всеки 40000 нарушения. Това е голям успех за КАТ, обикновено тежрегистрират по едно на ясни 50000 нарушения.

9

HeinrichHimmler

преди 3 години

Актове, актове и глоби, много работят ще кажете, но се крият в храстите да снимат. Голям прогрес , 12000 повече глоби, а жертвите на пътя все повече.. докога управляващите ще пълнят хазната, а за здравето на хората нищо..

8

Eвала

преди 3 години

Този Писанов трябва да е отскоро началник на КАТ, не се чуваше преди време.

7

Брадата

преди 3 години

Вчера на връщане от морето двама ИDИОТА СЕ се бяха ударили като единия беше оставил колата напреки, блокирсйки дясната лента на магистралата. Всички намаляваха и се престояваха в ляво. Подадох мигач за престояване, като в съседната лента имаше тир, който не пожела да ме пусне. В следващия момент въпросното животно рязко ускори и навлезе в моята летна почти минавайки през колата ми. Само факта, че рязко изпържих колата в крайната дясна лента ми отърва ***. Полицията НИКОГА не е където трябва.

6

Анонимен

преди 3 години

Катаджиите забогатяха.

5

Анонимен

преди 3 години

Реформаааааааааааааааа на тази остарела КАТ система!!!Работещи лелки 1 ва категория!!

4

-

преди 3 години

Нагли рекетьори и мишоци! Вместо да ОРГАНИЗИРАТ и УПРАВЛЯВАТ и ПЛАНИРАТ безопасността по пътищата като гащници се крият и дебнат за мижави превишения и неопасни нарушения. Ликвидация, девоенизиране на КАТ! Службата трябва да СЛУЖИ на обществото , не да рекетира гражсаните! Сбъркана логика и систамна грешка е начина на работа в тази "институция"

3

ТИР

преди 3 години

Всички джигити имат антирадари. Тези ел.фишове са от радари побити до табела за край на населено място, където ловят изнасящи се с "умопомрачителните" 72 км/ч....Евала КАТ, евала стъкмисти !

2

Пореден

преди 3 години

Е да... Повечето актове са от типа" карал си с 90 кмч при разрешени 60..щото инало знак, а че там няма никаква разумна причина или нужда от такова ограничение.Когато е населено място, да карай с 50, ама на всяка колиба, землянка, навес и тем подобни змиярници, със скришно ограничение тип хранилка 60, са те сурвакали със сигурност.

1

Джо

преди 3 години

А парите от актовете събират ли се? За да са такива цифрите, явно на джигитите не им пука...