178

Анонимен

преди 3 години

За всички държави водите са разделени на 50 на 50 а между гърция и турция са на 95 на 5 точно за това турците са надъхани на макс!!! По добре да гледаме сеира как гръцки маси остават празни и франция която е причината за гладните деца на африка!!!! Губи терени и сега насъсква европейците да му помогнат да краде и убива!!!!!!

177

Жиб.

преди 3 години

А битките при Булаир и Лозенград няма ли да чествате, няма ли???

176

Анонимен

преди 3 години

Така казваше и Хитлер едно време, преди да тръгне да завладява чужди земи!

175

Анонимен

преди 3 години

Вашето отечество е в Синдзян-Уйгурския район на Китай - марш натам !

174

Анонимен

преди 3 години

Блиц тръби: "Вчера в Турция са починали 53 човека от КВ-19, което е най-високото ниво досега". Турция има население 78 млн.души, което е 13пъти повече от това на България. Привеждаме тброя на починалите в Турция към населението на БГ и се получават 4 души починали за денонощие. За какво говорим тогава!

173

Щирлиц

преди 3 години

Турчин и отечество?Пфу.

172

Анонимен

преди 3 години

С религията - шега не бива.Римляните са го усетили най-добре.

171

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 213Атеисти произвеждат авторите на ВОСР,всякакви революции и майдани.Евреите демек.

170

Анонимен

преди 3 години

исляма поне произвежда правоверни,християнството - атеисти.

169

Жиб.

преди 3 години

Така говореха Хитлер и Сталин едно време- виждате докъде стигнаха

168

Анонимен

преди 3 години

Изключително *** човек който ясно показва накъде е тръгнала Турция. Нямам думи! щели да дадат мъченици За какъв дявол бе? И защо Ердоган не е първият мъченик? така ще помогне на Турция пък и на нас, ще ни освободи от *** си съществуване. С удоволствие ще приема мъченичеството му. Само че както винаги става въпрос за някой друг. Нормално за всеки самозабравил се диктатор, друг да вади кестените от огъня. Типично по турски. Гадна работа.

167

Анонимен

преди 3 години

Агресора се изкарва жертва. Най големите главорези са турците. Искат възраждане на османската империя но няма как да стане. Ердоган му се ще да бъде султан но само в сънищата му.

166

Анонимен

преди 3 години

Константинопол ке падне.

165

читател

преди 3 години

Турция е във връждебни действия с всичките си съседи.И винаги има претенции, че права.Но не се е извинила никога за геноцида над армерци, сирийци, кюрди, българи, гърци и т.н.Това е единствената държава която системно, повече от 300-400г. практикува геноцид.За последен път Кипър, 70-те. Сега отново е готова да повтори същото.

164

Анонимен

преди 3 години

Препоръчвам ви тоя сериал Сбогом Румелия,аз останах с неприятно чуство към турските сценаристи и режисьори.Наистина тая измишльотина е коопродукция със Северна т.н. Македония,но да паднат турците толкова ниско за мен беше огромна неприятна изненада.Цялата идилия и братски жвот между добрите македонции османлиите я развалят кой мислите,българите разбира се.Те са харамиите в сериала??а замбираните сега ги смятата за техни национални герои!Какво нещо е ПРОПАГАНДАТА!!Страшно.

163

Анонимен

преди 3 години

Турски сериал СБОГОМ рУМЕЛИЯпоказват област Македония където царяло мир и спокойствие между етническите македонции османлиите,такава идилия не ти е дума.Ходжа ходи да лекува християни по къщите им а поп ръси за здраве мюсюлмани!Хахахаха,ако не вярвате гледайте,обаче има няколко неприятни подробности,за нас и за етническите!Оказва се че османлиите са наричали Румелия тия земи не Македония!Яне Сандански пък се бие с българи защото ни мрази понеже той не бил българин,те тава е те,хахаха!!

162

1

преди 3 години

До Анонимен-198, *** ще минат отгоре ви,като луда крава,през телето си,на шкембе войвода ли се надяваш

161

Анонимен

преди 3 години

И Хитлер беше голяма работа, но който много се репчи на целия свят рано или късно духа супата!

160

Анонимен

преди 3 години

България и Гърция да се обеденят и да смачкат турците.

159

Анонимен

преди 3 години

Време е пак да му се покаже на Ердо, че един икономически роб и слуга, много се е възгордял в последно време.