39

Анонимен

преди 3 години

До До 20Всички тетрадки и буквари бяха с портрета на Сталин на корицата и дядо ми я късаше

38

Анонимен

преди 3 години

Учебниците се дават до 7 клас.Връщат се в края на годината. Но понеже искахте са са присъствено, сега ще платите помагала - поне 100 тина лв, министерството е вързано с това.После ще купите скъпи раници, дрешки, маски. ...И после през октомври учениците ще минат дистанционно.А, щях да забравя, добавете пари за pcr тестове , ..Ако има и болни даскали. ..Не знам кой ще ги учи тия деца.Студенти -без заплащане и пенсионерки - от 4-5 год в пенсия и не в крак с платформите и новия материал???

37

Most Wanted | FBI

преди 3 години

Моята теза е, че след като държавата може да плаща милиони на МИСИРКИТЕ от ПИК, НОВА и БТВ, както и на вестниците на ПЕЕВСКИ, така може да плаща и за учебниците на учениците и да облекчи домакинствата. Какво му е трудното да разпечаташ едни учебници, да заредиш училищата с тях, а после само да поддържаш количествата?Може да стане с една обществена поръчка. Ама явно няма кой да мисли за децата...Съсипвате образованието.. Това е МНОГО лошо!

36

Анонимен

преди 3 години

До До 20Хванала те е страческа деменция и не помниш,но при комунизма учебниците бяха безплатни,и помощтните тетрадки,а обикновените текрадки се купуваха,но струваха жълти стотинки. Започнахме да си купуваме учебници 90-те години.

35

Анонимен

преди 3 години

По- големите ученици имат право на стипендии за успех.

34

До 20

преди 3 години

При комунизма нямаше безплатни учебници и тетрадки.

33

Анонимен

преди 3 години

Маските поевтиняха.Вече има и по 15 ст., колкото бяха през януари

32

ДО 30

преди 3 години

Сравненито е за Тази Година , Тоест от Миналата Година .Явно много са ти Бръмбарите в Главата .

31

Анонимен

преди 3 години

КАК пък нещо не поевтиня за 30 и повече години....

30

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в заглавието словоредът е?По-скъпо спрямо какво?

29

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоЗа банани и тоалетна хартия и за да могат да бегат на запад да чистят улиците и да берат ягоди.

28

Демократ

преди 3 години

При демокрацията умните и кадърните родители успяват в живота и забогатяват, правят бизнес и получават високи доходи и парите им стигат за всичко, само простите и некадърните които ги е мързяло и не са положили усилия да забогатеят не им стигат парите и бачкат за умните и кадърните.

27

Зозо

преди 3 години

Предлагам всички родители, на които им е скъпо, да подскача под припева 'кой не скача е червен'. Тъпо, нали? Е защо го направихте преди 30 години тогава

26

Търговец

преди 3 години

На който му е скъпо, да не купува. Цената се определя от пазара, ако никой не купува значи цената е висока и търговеца сваля цената. Щом цената на пада, значи това е правилната цена.

25

Родител

преди 3 години

Аз съм на 8 хилки при демокрацията. За мен не е скъпо.

24

Анонимен

преди 3 години

Хайде оставете на родителите да решат кое и колко ще е по-скъпо. Нали?

23

Демократ Европеец

преди 3 години

Приятели, насилствената принуда за носене на маски не е нарушение на демократичните права на гражданите. Напротив приятели, чрез насилствената принуда за носене на маски при демокрацията се гарантира ефективно правото на всеки гражданин да носи маска, а който откаже да изпълнява демократична мярка значи е против демокрацията и полицията и силовите органи трябва да вземат съответните мерки, защото демокрацията е най-висшето благо дадено на човека, приятели!

22

При капитализма

преди 3 години

е нормално да има кризи на няколко години, много хора да остават на улицата, цените да се увеличават и фирми да фалират. Това не може да се избегне, всеки може да остане без работа и без пари и на улицата, а цените на стоките скачат от инфлацията. Но никой не е измислил по добре система, капитализмът с демокрацията са най-добрата система.

21

Анонимен

преди 3 години

Някой няма ли да започне инициатива българските родители да съдят държавата.Щом искат задължителни маски, да ги осигурят.

20

Учебника на КГБ

преди 3 години

Всеки нов учебник струва майка си и баща си. Карат горките бедни българи да се ръсят СТОТИЦИ ЛЕВОВЕ за учебници. Нещо, което трябва да е БЕЗПЛАТНО. Трябва ни една печатница за учебници в МОН. Да печата и да дава учебници БЕЗПЛАТНО!Не може за мисирките от ПИК и НОВА да отпускат СТОТИЦИ МИЛИОНИ финансиране, а децата да си плащат такива скъпи пособия!ОСТАВКА!