383

SS

преди 3 години

най-големия номер на диктатора-националфа.шист ердохан ще да му врътне опозицията и хората в собствената му държава-султанат - само една ракета да падне в константинопол, и самите турки ще го изкльопат жив, барабар с парцалите...

382

SS до [#440]

преди 3 години

SS до [#440]Сложих плюс затова, че написаното е вярно - 'мизерниците' в случая са турките, те непрекъснато хитруват и създават конфликти в този район. Вярно е и другото - че хората там гладуват и изнемогват. Но именно затова, и понеже нямат какво да губят, биха се юрнали срещу турките. Между другото, забравих Иран. Те също могат да предложат интересни хватки срещу туркиа.Може да се мисли и за по-надалеч - израел също не таи голяма обич към ердохана и отдавна крои да му види работата... :)

381

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименТи не си чел, икономическите зони са по-големи, ама не могат да нарушават териториланите води.

380

r3v0lv3r

преди 3 години

До Стратег...Батка териториалните води са разширени до 12 мили за всички държави с резолюция на ООН от 80 години. Турция я е подписала, ама понеже и е угодно отказва да я приложи за Егейско море. Също така и турците искат да копат във водите на големите и населени острови, защото там са намерените залежи. Крит отново е проблем и за двете страни по известни причини и понеже ООН не признава турски Крит международното право е на страната на гърците.

379

SS

преди 3 години

да де,ама на тоа чавшоглуй,или там къвто е,както и на таа "хабере телевизи" май не им съвсем ясно,че ако туркиа започне война с Гърция, нищо чудно да получат в добавка и такава с другите й съседи... сирийските бойци, и особено пък кюрдските патриоти, отдавна чакат такъв удобен случай... Арменците също имат да оправят стари сметки... И като се има предвид, че набързо всички те за целта ще са се сдобили с модерно руско оръжие, то тогава и ал.ах+нато не може да помогнат на турките на 3-4 фронта...

378

Офф, да та . у страт

преди 3 години

До Стратег...Така де, ***, дай по леко. Коридори си има в Егейско море. Договорени са от много години. Пък Босфора не е на Турция. Уредено във френски договор. Ти се опитай да го затвориш и първо не Франция, а Русия ще те тупне зад плоската глава. Осъзнай, че си продукт на някакво си племе, което не е приемано сериозно от великите сили. Нещо като Кадафито от Либия сте. Решават и ви приключват. Що ви беше да скачате срещу фалус?!

377

до турския умник

преди 3 години

ае връщай българския паспорт и бегай у лево. Ходи си блъскай тъппата чутура у земята и удари един *** на козата може да се успокойш малко ...

376

Пффф

преди 3 години

Дори на форума му стана вече безинтересно. Турция е обречена като държава в сегашните си граници е ясно. Вместо простотии ние трябва да укрепим границите си, дори и с въоръжени доброволни отряди. Съвсем скоро огладнели орди от турци ще се струпат на границата ни.

375

Маршал

преди 3 години

До ТурчинСтранно. Българския паспорт не го връщаш. Пазиш си го там. И вие сте едни "турци". Като бай Иван рома :))) Впрочем, в Турция така ви наричат, нали? :)))

374

Маршал

преди 3 години

Края на Турция настъпи когато тия, ама наистина ид_иоти, когато разрешиха на фундаменталния им *** да се опълчи на щатите за инджерлик. Та се наложи предислоциране на ядрени оръжия, което е колосално скъпоструващо начинание. От няколко години Турция е набутвана в блатото. 22 стотинки ми е една турска лира :) Само изчакайте 6 месеца, за да видите какво ще стане :) Проблема са ни турците, които ще се разбягват от "майка Турция".

373

Турчин

преди 3 години

До Спокоен; А вие -България, ще съществувате ли "като нормална държава в тези си граници"? Не вярвам...Натискът от изток ще поради същият по сила натиск на запад и всяка държава ще си вземе "своите исторически национални граници".Тогава Турция на запад ще граничи с Македония и Сърбия,на север със Стара планина, на юг с полуостров Пелопонес и Бяло море, на изток с Азербайджан,Грузия,Иран и Кюрдистан. Това ще те радва ли? През 1919г.гърците мислеха точно като тебе и се удавиха в Егейско море.Хаха

372

Турчин

преди 3 години

До Сметалото;Англичаните, германците, италианците, испанците, французите, холандците, белгийците, американците, арабите, японците, корейците, руснаците... са налели толкова много пари в Турция, туската икономика, финансирали са толкова много проекти в РТурция, дали са толкова много кредите на държавни и частни учреждения и фирми,че ако случайно Турция фалира и недай си Боже нещо й се случи и не може да върне парите които е взела много държави и банки ще фалират . И това трябва да видиш.Нали?

371

Турчин

преди 3 години

Война няма да има. Просто Европа ще реши,че Турция е права. А що се отнася до Израел, те отдавна напуснаха проекта. Скоро ще се присъединят към турския проект. Вие за Турция грижа не берете. Иде зима, няма работа както в България така и в ЕС. Фенерите на Амстердам и Копенхаген огаснаха, няма къде да работят жените,дъщерите,снахите и сестрите ви. Няма и чуждестранни туристи да ви дават пари за това нещо. Хотелите,ресторантите,пътищата празни. Останахте с 3,5 милиона пенсионери насаме.ГЛАД,СТУД...

370

аз

преди 3 години

До СметалотоА на комунистите само самолети, армия и танкове са им в главата

369

Сметалото

преди 3 години

Значи, от много време преди да се започне една война се правят сметки, калкулации. Смята се дори загубата на жива сила, която е в работоспособна възраст и загубите от добавена стойност на продукта, който би произвела. Френски и италиански компании са налели такива пари в проектите си в средиземноморието, че тотален абсурд да ги отпишат. Турците пък, точно в момента са толкова бедни, че просто не могат да си позволят и малък регионален конфликт. Само сметки му е майката :)

368

Спокоен

преди 3 години

Не виждам нито грам проблем. Турците вият като прищипани, заплашват. Гърция, Франция, Италия, Египет, Израел, ОАЕ си трайкат и си вършат работата по споразуменията и дотоворите. Вие наистина ли бихте допуснали, дори в кошмарите си, че Турция би гръмнала дори с пиратка по някой от корабите на тия държави?! Не, сериозно ли си го представяте? Според американски анализатори войната ще продължи по малко от 6 часа и Турция няма да съществува като самостоятелна държава в сегашната и територия.

367

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинСтига лъга! Да не живях през тези години,че да не знам,още повече,че баща ми имаше приятели турци,видях и последствията и разрушенията от взрива на една от бомбите заложени от турците .

366

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинЕвропейски държави и Китай купиха пристанища в Гърция,има и съвместна тръба с израелците,така,че не само гърците имат интерес от гръците води!Нали турците открихте нефт в Черно море,гледайте си там нефта,докато не са ви демократизирали набързо за нефта.

365

Турчин

преди 3 години

До Анонимен410; Ако 500 г.бяхме постъпили както в филма се показва из Балканския полуостров жив християнин да не остане Но, през последните 140 години се научихме на много неща.Научихме как за една нощ Хасан става Асен,как без пукнат грош се ходи на голяма екскурзия и се ограбва всичко от ръцете на турците,научихме как се ходи на сафари за хора в Сребреница от християни които стрелят със снайпери по деца и жени,научихме как се избива всичко мъжко пред очите на ООН.ДОБРЕ СМЕ СЕ УЧИЛИ НАЛИ?

364

Турчин

преди 3 години

"О,неразумни и юреде,защо се срамиш да се наричаш болгарин". П.Хилендарски. Казал го е във влеме когато българите масово са се наричали гърци. Османската империя ви спаси от католиците и гърците и ви направи народ. Сега си потливате ръцете и говорите срещу Турция. Вас, българите какво ви интересуват проблемите м/у Гърция и Турция в Егейско море, вие там излаз нямате.Или-съюз на кръста. И да не са прави гърците щом са християни пак са прави?Внимавайте много, вие и колкото тях няма да издържите...