50

Анонимен

преди 3 години

Интересно кой, кога и къде успя да направи 4787 теста...

49

Анонимен

преди 3 години

Ковида е измислица на Глобалистите. Целта им е да намалят населението на Земята като използват отровна ваксина. Искат да я вкарат в имунизационния календар на децата.

48

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА,ЧЕ РЗДУХВАНАТА ИСТЕРИЯ КОРОНАВИРУС Е ЕДНА ДОЛНА ЖИДО-МАСОНСКА САТАНИСТКА ИЗМАМА ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ЦЕЛИ ЕДНО ДА СЕ ОТНЕМАТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ НА ХОРАТА И НАВСЯКЪДЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДА БЪДЕ ЧИПИРАНО И ВАКСИНИРАНО С ОТРОВИТЕ НА БИЛ ГЕЙТС

47

Ивайло Иванов

преди 3 години

До Да допълня...Тези деца, които са най-ценния капитал вчера бяха 300 на дискотеката пияни и надрусани. Как ги пускат родителите без притеснение по цяла нощ, но когато стане дума за училище става вече много опасно... ? Зарворени училища и работещи заведения не е ли идеал на една неграмотна, без идеали и ценностти *** държава :)

46

Анонимен

преди 3 години

2.06% са положителни. Бая са се постарали да ги докарат. А като сложим и 30% фалшиво положителни, отиваме към 1,5%. ГОЛЯМ СТРАХ!!!

45

хммм

преди 3 години

затваряйте границите пак с тези 99 болни и двама умрели. В Добрич имало 7 нови заразени, попада в рисковите зони които Европа определя 14 дневна карантина а Берлин с неговите 4000 болни на ден не е. Да Ви имам и държавата аз на вас, само заради вас не се прибрах проклетa държава.

44

Да допълня...

преди 3 години

До до 31 30 И училищата. Децата са най ценния капитал.Учене чрез интернет.

43

албански реотан

преди 3 години

прочетете изказването на роберт кенеди-младши

42

Феминистът

преди 3 години

До Некой 11.Мисля, че за Испанския грип сте прав. Във всеки случай имам подозрения, че манипулацията с броя на жертвите е ужасяваща и няма нищо общо с научна обоснована статистика.

41

ДО 46

преди 3 години

ТО ЯСНО ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ НА КОГО Е САЙТА НА ЕДНА ТРИБУКВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ ВАРНА ДЪРЖИ ПОЧТИ 50% ОТ БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ!САМОЛЕТЧЕТАТА АСФАЛТЧЕТАТА ТЕЛЕВИЗКИЙКА И Т.Н.

40

ДивоК

преди 3 години

Забележете, че сутрин мнения като моите събират минуси и надвечер , когато 2 трола излезнат на заведение (разбира се спазвайки дистанция от половин метър) отзивите след коментарите се променят :)))

39

НАПИШЕТЕ

преди 3 години

ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС ПРОДЪЛЖАВА НАПИШЕТЕ КОЛКО УМРЯХА ОТ ИНФАРКТИ В ЖЕГИТЕ!

38

Истукан

преди 3 години

До Анонимен 40Ваксината ще бъде доброволна и безплатна. Никой няма да принуждават насила да си я слага. Аз няма да я слагам.

37

Анонимен

преди 3 години

Каква нова реалност. Ваксините ще сложат реалността на мястото й. Въпрос на месеци. В създаването на ваксини е натрупан голям опит, генетиката напредва, има разработени нови нови модерни методи и прогнозите са, че създадените ваксини са безопасни и ефективни. Например, по метода, по който е създадена руската векторна ваксина , преди това е създадена успешна ваксина срещу ебола и с нея са ваксинирани 10 милиона африканци

36

пишка

преди 3 години

Все на 7 завършват тези проби

35

Анонимен

преди 3 години

В момента страни като Испания, Франция, Англия, Швеция, Беларус укриват данни и след време ще се видди , че там от ковид са починали повече хора, отколкото обявяват. Тези, които са починали по домовете си обикновено не ги броят и не само тях

34

:)

преди 3 години

До ДивоКняма мода, има 2-3ма *** пишещи с различни никове

33

ДивоК

преди 3 години

Този сайт остана от малкото, където проправителствените политика сред "коментарите" са на мода.

32

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Браво Борисов, Браво Фандъкова, Спасихте България и София от Чумата!!

31

ДивоК

преди 3 години

До 35Не ме разбрах! Колко сериозна да е пандемията? Между виртуално- документална и истинска "реалност" е добре да се прави разлика. Гарантирано от 10 човека максимум 2-3 вярват още в новата реалност