46

Анонимен

преди 3 години

Не бях чел толкова много глупости,родени от неграмотни,прости,но тежко платени герберо-милиционерски ***.Отивате си кучета на Борисов и Гешев.Ще се разцепите по шевовете,но това е положението.Търсете си друг кокал.Само се озъртайте,за да не получите изпращане с бухалка, която Борисов е използвал в първите години на прехода.*** сте вие герберите,*** и крадци.Бай Ставри ви чака с отворени обятия,ду.е да ви е яко!

45

Алтернатива има

преди 3 години

В ръководството на БСП мнозинството са млади хора. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност. Така стана обект на много атаки от "вечните" и от групата на Георги Гергов - стар приятел на Бойко, който получи от него 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която си стои и досега.Така че алтернатива има. За да се отстрани ГЕРБ може да се наложи да се състави едно експертно правителство, а след това да управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

44

Диана

преди 3 години

Добре, че имат план! То без план не може!...И какво значи "уж нова Конституция"?...Може би те разбират под нова Конституция нещо по-различно от новата Конституция, която се предлага щом слагат едно "уж", но кой им пречи да предложат своите виждания за промени на Конституцията? Никой! Просто явно искат ТЕ да предложат и направят промените в Конституцията - само те могат и никой друг не може да прави нова Конституция, значи... Защо ли се излагат така тези хора? Хем ***, хем голями...

43

ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 3 години

ЕДНО ЧОВЕЧЕ ВДИГНА ЮМРУК И РЕЧЕ МУТРИ ВЪН И НАСКОЧИХА МУТРИ И МАФИОТИ ОТ 90 ГОДИНИ, СЪЗДАДЕНИ ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА, КРАЛИ, БИЛИ И ТОРМОЗИЛИ НАРОДА СИ- ИЗДИГНАХА БЕСИЛКИ, ОБЕСИХА ЧУЧЕЛА, НАЛЕПИХА НЕКРОЛОЗИ, СЛОЖИХА СНИМКИ НА ДЕЙСТВАЩИЯТ ПРЕМИЕР, А В РЪЦЕТЕ НА ДЕЦА ПРЪЧКИ ЗА ДА БИЯТ ТОЯ ЛОШ ЧИЧКО ДЕТО СЕ ОПИТВА ДА ВЗЕМЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ - АКО ГИ НЯМА МИЛИАРДИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ- ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА- НАРОДЪТ МРАЗИ ЧЕРВЕНИТЕ ГАДОВЕ.

42

от провинцията

преди 3 години

След като медиите и техните *** толкова се пънат да очернят БСП, значи я възприемат като сериозна заплаха, като сила, равна на тяхната. За съжаление не е. Обществото до такава степен е феодализирано, че за хората е важно да се приспособят към местния феодал, курдисан от управниците, че не смеят да покажат принадлежност или симпатия към партия, различна от ГЕРБ и ДПС..

41

Анонимен

преди 3 години

Ако "обединената опозиция" начело със Станишко, К.Добрев, Кр.Янков и К.Паргов спечели изборите, половината електорат ще напусне тая партия, след изборите още 1/4 ще избягат и БСП ще стане от вида "много главатар, малко електорат". Време й беше: с тези посочените плюс Свинаря, Пирински и А.Пиринска, Дъбчо, Мерджана, бай Мишо М., Г.Божинов това вече не е партия, а някаква си амеба. Отдавна трябваше да ги изгонят

40

ист

преди 3 години

Опозиция но не съвсем.

39

Комунистите ограбиха

преди 3 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

38

Анонимен

преди 3 години

Нинова пак удари рамо на възлюбения си .

37

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 24 Тези хиляди пъти си ги заври в..... .Сигурно си голям некадърник , щом сега ти е зле.И ние сме живели при соца и ги знаем тези хиляди пъти.

36

Червените милионери

преди 3 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

35

Провалилата се БСП

преди 3 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

34

Анонимен

преди 3 години

На втори ще *** срещу Бойко, за да му раздухат вълната.

33

Ти да видиш..

преди 3 години

До А...18 Ами те за това искат властта ,да не връщат тези 5 милиона.Ако някой вярва че са се загрижили за народа , много се лъже.Единствената грижа на управниците в БСП е как да увеличат милионите си.Много ми е интересно какво собственост имат тези грижовни политици. Само за Гергов знаем.

32

Дядо Соци

преди 3 години

Ту да му се не види.БСП не може да управлява собствената си партия. Окрадоха и партийната си каса.Как ще управляват държавата ?А *** по кръстовищата де ли крещят БСП. За какво ви е ?

31

Анонимен

преди 3 години

До 33Те се нападат един друг колко са корумпирани,но ти като в извадка от соцвремето го извърташ как имали различни мнения и ги изказвали като в демократична партия. Ама какво им е мнението един за друг го премълчаваш. Смех голям.

30

Анонимен

преди 3 години

Бсп са крадливи пумяр.и които след 89 откраднаха над 28 милиарда долара които Луканов и компания раздадоха на бъдещите мутри. Сега децата на тия крадци идват да крадат още пари. Лакомията им няма край.

29

Анонимен

преди 3 години

Показвайки различните мнения в БСП, медиите рекламират нейната демократичност и наличието на интелигентни кадри в нея.

28

Анонимен

преди 3 години

БСП е единствената партия в България. Факт. Другите са, казано меко, вождистки формирования. Някои от семейство луковични.

27

Анонимен

преди 3 години

Днес Лукашенко има рожден ден. Вашият сайт пуска всеки ден всевъзможни неща на тема зодии. Ето ви жив представител на зодия дева. Актуален и видим.