15

Лекар от трета линия

преди 3 години

А какво да кажем за лекарите от болничните отделения, които непрекъснато се викат като специалисти консултанти в " Спешна помощ"??? Те НЕ СЕ СМЯТАТ за " първа линия", която включва и ЧИНОВНИЦИТЕ от РЗИ!!!

14

Лекар в държавна бол

преди 3 години

Кой определя " първата линия"?? Нали Муфтаджийски, Кантара и Кунката обявиха ,че всяко медицинско лице,което е в контакт с новопостъпващ в болница да се счита потенциално заразен,т.е. на първа линия! Да ама не!! Умишлено се прокарват РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИИ между лекарите на принципа " Разделяй и владей!! Срам и позор!!

13

До 3

преди 3 години

Пряк контакт се определя като документиран контакт.Такова понятие се използва в здравеопазването от много дълго.Има и правно основание по Наредбата за здравословни и безопасни условия на труд.Сега му се дава гласност заради пандемията.

12

Анонимен

преди 3 години

До 5Чети внимателно.Това е решението на браншовия съвет в здравеопазването.

11

Анонимен

преди 3 години

Четете бе!Няма увеличение с 30%, а някои даже смятат, че се отнася за цялата администрация. Става дума за относително малко хора и увеличението е до 30%, а не с 30%. Това означава, че за повечето увеличението ще е между 1% и 10, а за най-верните на мутрите на началническите места, увеличението ще е между 20% и 30%.

10

Анонимен

преди 3 години

До 7Много си прав.Можеше да им дадат 10 % на даскалите сега.Ще купуват 3 маски за деня, шлемове, pcr може да се наложи, лаптопи, ....

9

Анонимен

преди 3 години

За трайно безработните ли става въпрос?Малко не съм наясно

8

Анонимен

преди 3 години

Абе хайде 20 %, ама направо 30?!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Че на кого му трябват учители? Ще вземат да научат на нещо добро децата... после върви се оправяй! А недай Боже, ги научат да мислят...Ужас някакъв!

6

Анонимен

преди 3 години

Защо пускате fake news - 30% са за 33000 чиновници, които, по официално признание, представляват 50% от централния апарат!Това е подкуп за предстоящите избори, ако пресметнете около 100000 гласа от летащ старт (семейства, рода и т.н.).Подкуп с парите на данъкоплатците!

5

Анонимен

преди 3 години

За даскалята няма.Те не са на 1ва линия.Ще има увеличение чак през януари, февруари...който оцелее.

4

Ф.С.В.

преди 3 години

ДОКОЛКОТО СИ Мисля -Гранична Полиция са също в Категорията -Първа Линия с Ковид- Само че ТЕ са на ПЪРВА ЛИНИЯ на ПОЛЕТО с Тревицата!!!

3

Хах

преди 3 години

Как се оперделя кои са на първа линия ? Всеки, който има пряк контакт и се занимава с обслужване на клиенти е в пряк контакт и не знае дали този отсреща е носител.

2

дентист

преди 3 години

Благодаря.Пак ще гласувам за ГЕРБ!

1

Анонимен

преди 3 години

Явно пазаруването на гласове е започнало.