33

постршофьор

преди 3 години

Тоя полицайко,да не е спал в храстите,или е кръшнал да спи,като гледам снимката има такава вероятност,да благодари на шофьора че не е минал през него,и да го по4ерпи

32

Саксофонов

преди 3 години

Айде по-полека с тая Америка. В интернет има видео на един, който мина през крака на полицай, докато вторият му пишеше глоба. Не го застреляха, но го изкараха от колата и го проснаха на асфалта с праги.

31

Саксофонов

преди 3 години

Мда, ако кола мине през крака на гражданин, няма доказателства. А ако мине през крака на полицай е умишлено и започват дела.

30

За да няма

преди 3 години

такива случаи, джип трябва да мине през главата на Боко, защото тиквата му докара тези беди на България! Сега и Славуца се тъкми за политика, но пак ще тъпчем на едно място!?

29

Анонимен

преди 3 години

Между ченге и ченгене разлика няма!

28

Анонимен

преди 3 години

До от АМЕРИКАБях написал нещо в същия дух, но ме изтриха! Да им се чудиш...

27

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.Колко си умен! Немея пред познанията ти!Абе, не си ли чувал, че в българския названията на някои марки стават общи за типа изделия? "Веро" например. Нескафето не е само на "Нестле".

26

до по-малко селянина

преди 3 години

То и ти си вярваш, знаеме те. От доста години все такива като тебе гледаме и чуваме, с оригинални лафчета :D

25

Анонимен

преди 3 години

Селяните много мечтаете полицията "да мачка", "да смаже", "да стреля"...Много прости момчета и момичета сте, честно!

24

хеехе

преди 3 години

Когато някакв откачалка минава през краката на хората не е драма, ама когато е на полицай вече е проблем....

23

Кера

преди 3 години

Докато *** са там, няма да стъпя в района на езерата. Имам си предостатъчно прекрасни спомени от пред-мутренското нашествие в Рила.

22

Кина

преди 3 години

До Анонимен Поне това можеше: предупредителен изстрел в резервоара, пък и някоя гума да беше нацелил, поне джипката щеше да е белязана.

21

Аз

преди 3 години

Аааа ааа тези там вече прекалиха, то че държавата е на автопилот е ясно, но няма ли поне полиция в тази държава да ги "на мачка" малко.

20

Анонимен

преди 3 години

Ееее,много изнагляха,но ги подкрепят сестра Галева,обединителя,по този начин се опитват да докажат, че няма държава,но сега е момента да се докаже,че има,съд,конфискация до дупка

19

BG

преди 3 години

Единственият начин за възпитание на тези ***, които са поне 30% от българското население е прилагане на закона и ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ, няма друга оправия. *** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА.

18

Да мине през главата

преди 3 години

Чичко милиционер във Ъпсурдистан се прави на полицаи ама е много покварен!

17

House M.D.

преди 3 години

А сигурно ли е, че машината е била Jeep?

16

Анонимен

преди 3 години

Абе министърчето с голото теме не заповяда ли да няма джипове повече? Май властта в държавата отдавна не е в Министерския съвет, а в тия с джиповете? Ta за какво ни е да им плащаме тогава заплати на тия министърчета?

15

Почва се

преди 3 години

Ония на моста в София са по-меки. Само обиди, псувни, домати, яйца и тоалетна хартия. Нашите хора тука сме сериозни. Ще ги газим, ще ги бием и може и да ги опънем по веднъж за кеф. Това полиция ли е. Мишоци

14

българин

преди 3 години

Какви са тия нагли *** с тия дръгливи джипове , дето никой не може да ги спре , каква е тая простотия ?!! Наглите селски мутри правят каквото си искат , егати държавата ??!!!!