125

ЕЛЕНА

преди 3 години

Чест и благодарности господин Гешев, най-ефективиният и сериозен главен прокурор , който сме имали ! Единствен взе ефентивни мерки срещу чумата наречена 'ало измами', битова престъпност и вкара най-големите мафиоти в затвора, няма трезо мислещ човек, който да не го харесва, само мафиотите и техните протежете ! Продължавайте с добрата работа, господин Гешев ! Цяла България е с Вас ! Бог да Ви благослови !!!

124

Q7 с дистанционно

преди 3 години

Много ясно. Започнаха да обръщат палачинката.То цялата акция беше фарс... търсят Янек по някакви слухове и пратили 300 полицая да мерят нивите...Няма ли звено за набиране на оперативно интересна информация или нещо такова... най-вероятно ще успеят да го открият само по данни от телефона му.Ама или са успели и не искат да го направят, или не им се занимава и само плакнат очите на хората, като гонят Братя Галеви, които са уж бежанци, ама може и да си седят около Дупница и да плащат на МВР.

123

България на кръстопъ

преди 3 години

Ако на 2 Септември пучът не успее, Радев облича раираната униформа.2 Септември ще остане в историята на България.Аз мисля че народът няма да допусне разни мутри да вилнеят отново по бащини ни дворове.

122

Анонимен

преди 3 години

трябваше мутрите да убият човек за да бъде принуден мазния непран каскет да започне да говори глупости.

121

процедура на мутрите

преди 3 години

По време на челвения терор, 4 социалиста идват и ти блъскат на вратата рано сутринта 04-05 часа и го викат за някаква справка в милицията. Човека отваря, той вече е чувал че изчезват хора, че социалистите преследват семействата . . . сега е неговия ред . . .Има порив да рипне, да избяга, но децата питат какво става и жена му се опитва да ги успокои в спалнята. Той си казва: "нека изляза от къщи, пък после ще видим".Кагато се качва в колата, нож, между ребрата и колата отива да я измият в гара

120

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКАСКЕТА НА БКП ДС

119

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не търси Галеви, а са оставени на свобода да си движат бизнеса от далеко.

118

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!

117

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКаскета е от червената мафия, Галеви са техни

116

Анонимен

преди 3 години

10 ГОДИНИ НИЩО НЕ СА ПРАВИЛИ УЖ ГОНИХА ГАЛЕВИ

115

Анонимен

преди 3 години

След като брата на Янек 1месец вдигаше шум в интернет и по медиите, тогава нашите велики служби - полиция и прокуратура започнаха да работят.Че, сега и ще се изкарат най-великите...че работили по случая с пълна сила.Абе, каскет...и ти си за уволнение и всички началници на полицията в Дупница.На секундата- за бездействието си, повече от месец.

114

Анонимен

преди 3 години

КАСКЕТА НА БКП

113

Анонимен

преди 3 години

Гешев, евродепутатите набиха ли ти го с 200 през уикенда?

112

Иван

преди 3 години

Борислав Динев е началник на РПУ - Дупница , роден в същият град. Не може местен като него да няма зависимости от местните феодали , това най-вероятно е и причината за нееадекватната му реакция по този казус. Колкото до Гешев, след като един месец обикаляше селата и конфискуваше казаните за ракия на хората, сега видя възможност да блесне с този случай, като го разреши и задържи оставката в малкият си каскет. Жалко за човека.

111

Все тая

преди 3 години

24 дни полицията в Дупница не предприемат нищо в частният град на Галеви, имало е очевидци, които са видяли как мъжът се качва при въпросното лице. Какво ви говори това ???? Най-логичното е да се разформирова цялата полиция там, защото и на малкото дете е ясно, че тя е неефективна. Има достатъчно криминалисти в София, които да го смачкат този ''***'' да си признае къде го е убил. Това е доказателство как работи цялата ни система и затова всички трябва да си ходят.#ОСТАВКА

110

Саксофонов

преди 3 години

Изчезналият най-вероятно е убит още в деня, в който е забелязан да се качва в джипа на мафиота. Това пък защо го е направил също не е ясно.

109

смешници

преди 3 години

Дали има дори и един нормален човек, който да вярва на Гешев? Претърсване на полето--близо месец след изчезване; Обискирва детска градина; конфискува казан за ракия;....дори и криминалистите плачат....за да си запази поста с имитация на дейност- всеки ден нови глупости, а Боко краде ли краде...

108

само гледайте

преди 3 години

*** като чуят Гешев и гащите им треперят от Дупница до Харманли.Стария Гешев така им е взел водата, че още ги държи 75 години по-късно.Пасле Фигуранта ще издаде отровната дружинка за едно шише нискокачествена ракия.

107

След дъжд качулка

преди 3 години

По думите на съседи на Миланов полицията цели 25 ден ане е влизала в жилището и колата му. Ясно е що за разследване се е водило. Сега дошъл Гешев да правят шоу.

106

Анонимен

преди 3 години

До ЛАЗО- ХА СТИГА С ТОА ШКАФ БЕ ЛАЗО- НАЧИ НА ДВА МЕТРА КАСАТА, АМА НЕ ЕВРАКА В ЧЕКМЕДЖЕТО- ЩО- ЗАЩОТО НЕ Е МОГЪЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА- ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ЕВРАЦИ В КАСА, А КО СТАНА С ОНАЯ КЪЩА В ИСПАНИЯ, КЪДЕ Я ЗАРЯЗАХТЕ- АБЕ НЕЩО ОПОРНИТЕ ВИ ТОЧКИ ИЗДИШАТ И СТАВАТЕ СМЕШНИ И МНОГО ЖАЛКИ.