52

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 44 Бойко го знае цяла Европа , не знаят за Нинова и Радев.А Путин го знаят заради дивотиите които сътвори и стана омразен но цивилизования свят.

51

Съвет

преди 3 години

Хабаровск да се определи като отделна губерния.

50

чарли

преди 3 години

А у нас в България как е,за Хабаровск разбрахме ?

49

До 41

преди 3 години

Ще ти се.Даже Европа вече го забеляза, макар че не и се ще.Скоро ще го гледа с широко отворени очи , даже опулени от зор.Колкото и да се крие ,ще трябва да се покаже,мишока.

48

Христо Христов

преди 3 години

Няма лошо - русия е демокрация и всеки има право на мирен протест!В русия протестират в на маънасирайна, в гервания протестират в берлин.

47

Активист на БСП

преди 3 години

Хабаровск???!!! Все едно в Хлебарово ; Разградско! Я пишете за САЩ/ ФАЩ/ !

46

Berlin live

преди 3 години

https://youtube/watch?v=oFhuqRDoeXk500 000 демонстрират срещу режима на Меркел, РКИ, СЗО. За една суверенна Германия.

45

Анонимен

преди 3 години

Много интересно, много!А сега ще напишете ли за многомесечните протести и бунтове в САЩ - нещо като десетки хиляди протестират в САЩ?Или, ако не ви се занимава със САЩ (няма да има пари) - Хиляди протесттират в Лондон и Берлин?Или - Поредния ден на протестите в България?Какво ще кажете? Ние вече знаем всичко, което ни пробутвата, за Русия, Белорус, Иран, С.Корея, Куба..., но ни липсва информация за "световната демократична общност"!

44

Анонимен

преди 3 години

Т.е., да уточним, че явно нещо на списувателката-мисирка и се объркват понятията:Мирно протестиращите в Хабаровск искат, ни повече ни по-малко, намеса на държавната власт в работата на следствието и прокуратурата! Това не са ли искания противоречащи на "демократичната правна система"?А ако, случайно Путин се намеси - ще има "демократични" писъци, че не се зачита разделението на властите!"Заьо ще си без шапка... Заьо що си със шапка..."Ама Пътин не е "заьо"!

43

Анонимен

преди 3 години

Браво на Хабаровск! Писна им джуджаци!!

42

Анонимен

преди 3 години

А чай пиели им се.

41

Анонимен

преди 3 години

Путин е световен признан лидер а Бойко някой знае ли го ???

40

Анонимен

преди 3 години

Тръмпошенко: Опозицията и протестиращите в САЩ са разбойници, в Русия са демократи.

39

Анонимен

преди 3 години

До АзГ"Протестират" ама друг път. Руските *** сте безнадеждни.

38

Анонимен

преди 3 години

Нали виждате протеста в България също с 1200 човека какъв резултат има. Борисов дори не го забелязва. От време на време приканва да е мирен, щото власта може да пусне немирниците от жандармерията и той пак да стане мирен. Тия сега се припичат отгоре на орлов мост , а метрото от долу си върви. Т.е. КЕРВАНА СИ ВЪРВИ........ Нали виждаме. Така е и в Хабаровск, и в Берлин ....... И в Сиатъл. Викането и крякането просто снижават нивото на стреса у овцете.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21 КАКВА РАЗРУХА бееееее Не остър ???????? Пиша от плажа в Гърция.....на УЗО + морски дарове .....вече втора седмица ...ЗАЩОТО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ !!!!! Това ли е разрухата беееееее ПЛАТЕН МОНИПУЛАТОР ???

36

Един от Германия

преди 3 години

Г-жа В асилева да напише нещо и за ГОЛЯМАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ днес в Берлин, ама Меркел няма нищо да и плати..., а може и да забрани да работи за ДВ.

35

БЕЗРАБОТЕН ХАКЕР

преди 3 години

Нямат тая смелост да блокират кръстовища....иначе ОМОН ще ги отнесе като куцо пиле домат

34

Анонимен

преди 3 години

хабаровск - 620 000 жители - от тях "протестират" я има я няма 1000 /щото на снимката са около 100 заедно със журналистите/ - "огромен" протест :)

33

АзГ

преди 3 години

500 000 в БЕРЛИН ПРОТЕСТИРАТ ДНЕС СРЕЩУ РЕЖИМА АНА МЕРКЕЛ, нито дума в Днес...