25

Найко

преди 3 години

Традиция е да се трови там,вижте само Цар Борис,Г Димитров ,Г Марков ,Л Живкова и сигурно много други Българи за който не се знае,

24

тояНемоиДаКрещи на D

преди 3 години

Дневални в Кумъ;Кума лиса казва на гарван кацнал на клон със сирене в клюна че пеел хубаво-и да попее че Дневални спи;Ние с Кума, с двуцевки се целиме в лисицата за опашката и в гарвана ако запее, защото Дневални спи.пиеме кавказки кумис с кума по време на комата на дневалния дето може да крещи в тоалетна само на руски.са са го записали в германия да изучи немския и там ако реши че е отровен да им крещи на дойч, както немците казват за езика им-дойч, а дочката, де на дневалния попълва судоко

23

Ръца Пръца Шлезинжер

преди 3 години

ВИЕ ВИЖДАТЕ НАВСЯКЪДЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН? Д-р ДИЯН Стоянов преглежда на 5ти километър всяка Сряда от 8.30 до 13.00 часа.

22

чарли

преди 3 години

Много загубени са това руснаците,един човек не могат да отровят като хората !

21

Анонимен

преди 3 години

Заради предполагаемото отравяне на Навални, САЩ наложиха санкции на СП-2. При извършено убийство или опит за убийство търсете кой има полза от това. И това не е Путин.

20

Анонимен

преди 3 години

Събуждайте Навали и да го правим президент на САЩ. По-голям демократ от Навални няма да намерим. Тръмпошенко бие собствения си народ и репресира опозицията и протестиращите. Ще назначим демократа Навални на негово място.

19

аз да ви

преди 3 години

Той и агов се оказа голям разбирач....Де сопа де.....

18

Анонимен

преди 3 години

Крим е руски, Русия е велика, Навални е един предател..............ако руснаците го искаха, мъртъв, той отдавна щеше да е мъртъв!!Добро утро, селяни прости!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя още ли е жив ! Мислех, че се е възнесъл отдавна. При падането на СДС тоя получи 0 гласа в Врачански избирателен район но пак влезе в парламента.

16

Анонимен

преди 3 години

Бългалските методи включват "антипротестъри" газещи хора или "антипротестъри" пребиващи някого с метални тръби.... В Бг не остана толкоз хентилигентен мат'рял , способен на такива засукани планове

15

Илюминат-заговорник

преди 3 години

На една от снимките се вижда човек носещ чадър, въпреки че е слънчево и не са прогнозирани дъждове за близките дни. бърза проверка в складовете на MI-6 е показала че след посещение на Путин в Ю Кей е изчезнал "българският чадър" .

14

Анонимен

преди 3 години

Кво стана с чая бе? И верно ли някой ни убеждава, че ако Русия е намесена, ще продължава да действа с тази очевидно неефективна отрова

13

Анонимен

преди 3 години

Изветре им мухоморка на крепостните.

12

Анонимен

преди 3 години

Следа има. Навалний е българин по поведение и гербален (виж гърбицата между вратъ и зъгъ) типично гербален гербав гръб.Така че не ни подклаждайте съмнения.Друг е въпросът че боретата нямат връзка с българите и България

11

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОС 4Хи-хи-хи.....забрави и соломончо паси.....той пък нещо за заплахата към отанците ще изтърси!!! За тия живот няма на тази земя докато съществува Русия! Я да идат да плачат за черните в краваристана, какво ги интересува *** от Русия! За съжаление във всяко стадо си има и ***, и такива като наркомана навални ги има и там, не много, 2-3%, но дигат шум като за 90%! ***!

10

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха-ха-ха........"Всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран".......Мили Боже, за последните 100 години не съм чувал по-голяма тъ.пот.ия!!! Все едно една мравка да се "изправи" срещу слон!!! Руските служби си го "отглеждаха" това "опозиционерче", колкото за цвят! А понеже стана безполезен, кураторите му от запада решиха да си го приберат! Дано само не го гътнат!

9

Анонимен

преди 3 години

Не са решили, не са го гътнали.

8

Един българин

преди 3 години

Написано така,си помислих, че привържениците на Навални са тръгнали да замерят с домати и те българския парламент. Една следа с папата ни стигаше а на приказва целия свят. Да на се бутаме между шамарите и тоя път. България НЕ знае подробности и толкова.

7

Анонимен

преди 3 години

Дъртак, деменцията не прощава...

6

Ей, Ага, Ага..

преди 3 години

Според него всеки, който се изправи срещу Путин, бива ликвидиран по този начин.---------------------Да, бе! В Русия знаят само този начин за ликвидиране. Други няма.