53

Анонимен

преди 3 години

Говорите за Шиши но никога за Прокопиев! ЗАЩО?!ВИС по_добри ли са от СИК?!Ако някой не разбира че остатъка от ВИС иска да си върне старата слава катурвайки СИК е пълен ***.А иначе простите и наивни космати и миризливи българи реват "мутри вън" надайки се на пияни ***, ама нема!В БГ ВИНАГИ ще има мафия точно както в Италия, Турция Америка. "Да го духат бедните" както бе казал някой!

52

Анонимен

преди 3 години

За западняците от ЕС българите сме славяни, хора втора категория, полy-човеци, полy-xopa. И ни го показват при всеки удобен случай. Хора втора категория, стоки второ качество, правила като за членки втора категория на втора скорост.

51

Анонимен

преди 3 години

Оставка

50

36

преди 3 години

До До 36Може да прочетеш повече на сайта на dw.---Много благодаря, аз много харесвам обиктивната и свободна медия dw. Ей сега веднага ще го прочета.

49

ЕС

преди 3 години

Всичко което изкара българина отива на Запад. Всичко в България е собсвеност на западни компании, дори и тока, и водата и тецовете, банките, комуникациите - всичко. България не произвежда нищо, всичко се внася. Единсвен поминък работа в чужди фирми или във фирмите на правителството които усвояват парите от Брюксел и прибират милиони а на работниците плащат мизерни заплати, а от Брюксел са напълно наясно какво става. Всеки лев отива във западните търговски вериги които дори не плащат данъци.

48

До 36

преди 3 години

Може да прочетеш повече на сайта на dw. Преди 3 часа е било обсъждано въпроса за корупция,прокуратура и това,че ще те съставя Нова Конституция. Пред журналисти Кънев я казал ,че не просто са критики, а остри критики. Никак не било приятелски огън или нещо подобно. Може да прочетеш цялото интервю. Тук е представено доста повърхностно,дори.Защо ли?

47

Анонимен

преди 3 години

Това да пратиш три булки да ти берат срама е супер "мъжкарска"постъпка! Не стига,че е крадец ами се оказва,че е СТРАХЛИВ КРАДЕЦ!

46

Христо Христов

преди 3 години

До , сраТиквата е по-стока от меркел и 60% от западняците.

45

Да бе!

преди 3 години

Няма ли там в Евро-парламента българин, който да им каже , че протестиращата червена мафия, предвождана от кремълският Резидент, се бори за присъединяване на България към мюсюлманска Евразия...

44

Анонимен

преди 3 години

Критики и размахване на пръст за васалите. А васалите се гушат срамежливо и изпълняват всичко каквото им каже господарят.

43

Христо Христов

преди 3 години

Ако боко не беше роден страхливец и винаги бягащ от отговорност, щях да кажа браво за отношението му към ес.

42

Анонимен

преди 3 години

Европа да не се меси във вътрешните работи на Б-я.Навремето същите ни разделиха на две и ни бяха още два пъти врагове.

41

До41

преди 3 години

Какви руснаци те гонят бре, крадеца е привикан на килими ето да дава обяснение:Има ли Мащабна корупция в България и протекции от най Високо Равнище на власта!

40

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е ,че ни мислят всички българи за такива неандерталци ,като него....

39

Анонимен

преди 3 години

Браво на протестиращите. Успяха и там да ни изложат.------- Ше ви изложат бе, балсам ви майката, това не е държава, а някава феодална клоака от времето на Робин Худ. Бойко и Прокуратурата удариха дъното. Щом не се спазва закон и приличие, по-добре да я разформироваме.

38

Анонимен

преди 3 години

ep kritikuva nai-mnogo bg minimal zaplati. kazali sa na borisov vednaga da izpravi bg minimal zaplati da stanat kato bruxelskite i berlinskite minim zaplatki. zatova eurodeputatskite zaplati steli da stanat kato bulgarskite deputatski zaplati eksperimentalno s cel da podobriat disciplinata na evrodeputatite, zer mnogo problemi praviat na Ursula v. L.

37

Анонимен

преди 3 години

Елена ясно с баща от държавна сигурност е естествено да работи в интерес на КГБ . Но рАданчо защо се продава на руснаците толкова ли е евтин или Костов дърпа конците като втора ешалон на руските интереси

36

Анонимен

преди 3 години

До 32А какво толкова се случва при нас ?Европа не се интересува от задръствания по кръстовищата на страните в ЕС !

35

Анонимен

преди 3 години

Evroparlamenta iska podzemno patuvane iz bg zlatni minki i sakrovista s bg podzemni vlakcheta...:)))

34

, срам

преди 3 години

Срам за всеки нормален човек е управлението на Тиквата. Срам е и за ЕНП ,за сдружаването им с този индивид. Много правилно младите българи питаха... Защо си с затворени очи Меркел? Не те ли е срам?