105

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 95 И по 15 деца да са в клас , същата работа. На децата не може да се наложат ограничения.Те са нашето богатство.Да ги опазим.

104

Я па я..!

преди 3 години

Още няма ваксина , ама била безплатна. Все едно рибата в морете , а обещаваш че ще се готви без олио.

103

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: *** съм бил, защото искам да си поставя само и единствено руска ваксина ли?! Я се разкарай.

102

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙНапоследък не бях чел по-неграмотно писание от твоето. Липсва логика, неграмотност, абе ... нека позная ... рушиофил?

101

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя тръгна с джипката да инспектира... големи инспектори се извъдиха, само се чудим защо не се скрият, че са ссмешни направо...

100

Анонимен

преди 3 години

Безплатна ваксина? Професор Ангелов отново показа че мисленето не му е силна страна. Нали сме я закупили? С пари от данъците? И то - с пари от данъците сме закупили ЕВЕНТУАЛНА ваксина, която може и да не работи.И закупили 2.3 млн бройки при 7млн. население. Тоест, остават едни 4.7млн, дето са им похарчени данъците, а за тях - няма. Ххахаха. Пълен провал е тоя министър! Да те е срам, че такива хора се мандахерцат по високите етажи на властта. Да позная - близък е на Бочко?

99

НЕКОЙ

преди 3 години

До пияница мистик: Любимият ти чичко ГЕЙтс отдавна няма нищо общо с Прозореца. Дори притежава само 2% от Прозореца. Любимият ти чичко ГЕЙтс открадна от много люде идеята за Прозореца и затова създаде уж благотворителна организацийка. Сега чичко ГЕЙтс ще ти постави една ваксинка с която да отлетиш в отвъдното, весел, глупав и щастлив.

98

даа

преди 3 години

ваксината е за да убие. Не си я слагайте. Ковид е една измама за да ви отровят с ваксината.

97

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ще бъде като храните и стоките, предназначени за износ към Източна Европа - менте и опасно за живота !

96

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканКак така - от препатили хора? Нали още я няма ваксината? Да не пишеш от бъдещето?

95

Истукан

преди 3 години

Който си е бие доброволно тази ваксина, го чака втори път по-тежко прекарване на коронавируса и смъртност. Не ви плаша, просто ви казвам истината от патили хора.

94

Анонимен

преди 3 години

Зарежи ваксината.Какво правим след, като на 15 септември децата се юрнат да пътуват с порНографският транспорт и прекарват по 7 часа нагъчкани по 30 ученика в класната стая?Като заразят родителите си кой ще бачка за да ги издържа.Борисов, Вълчев, Ангелов.

93

пияница мистик

преди 3 години

До НЕКОЙТака ли? А Windows-а от който пишеш тъпотии тук плати ли го на чичко Гейтс или у уката ти го инсталира пиратски от Замунда?

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92От гъбите ще да е. Има много диворастящи гъби тази година. За съжаление, на места гъбите са толкова много, че хората са тръгнали да ги мариноват. Това означава, че и зимата ще четем за илюминати, рептили, наночипове и Бил Гейтс.

91

Анонимен

преди 3 години

До 90 - ваксините са на цена 30-60$ на всички производители - какви 1200$, какъв чичо Гейтс те гони... тука всички май са яли гъби щото бълнуват и пишат - нано чипове, конспирация и т.н.

90

Анонимен

преди 3 години

Успокойте се бе! Не видяхте ли, че ваксините ще стигнат само за пенсионерите, лекарите, медицинския персонал и полицаите? Все безсмислени и вредни за обществото хора, според вас. На вас никой не ви предлага ваксина!

89

НЕКОЙ

преди 3 години

Убеден съм, че на всеки гражданин по един или друг начин чрез данъците ще бъдат взети от всеки еквивалента на 1200 $ за "безплатната" ваксина. Чичо ГЕЙтс нищо безплатно не е заложил.

88

Ивайло Иванов

преди 3 години

До КойчоПлатена е с нашите данъци, но е безплатна :)

87

пияница мистик

преди 3 години

Има значи и умни хора в управлението. Ще чакат европейската ваксина да стане, тогава да я купят, а няма да вземат вече уж готовата (колкото хиперзвуковата ракета) джуджешка ***

86

Койчо

преди 3 години

Докторе щом е безплатна значи има нещо.Кой дава в България нещо без пари