32

До 31

преди 3 години

На мен зелена рокля с червен колан си стои като кич. Не си пасва корона. И имам усет към модата. Давам модни съвети на всичките си приятелки,защото постоянно ме питат за дрехи.Не казвам да се облече като чалгаджийска. Но горната част е прекалено затворена. Роклята на Иванка Тръмп с колие като модел е много по-добра и не я разголена. Мелания се прави на монахиня.

31

Анонимен

преди 3 години

Браво!

30

Анонимен

преди 3 години

Ако се облече като чалгаджийка,сигурно ще им хареса повече на някои коментиращи тук,по принцип политиците винаги се обличат по-прибрано,но понякога,макар и рядко, си позволяват и повече свобода във стилаhttps://youtube/watch?v=ynm7XQa9YTA

29

Анонимен

преди 3 години

До За коланаНямаш вкус,златистия кич няма да контрастира с роклята и колана ще стои безлично или по-скоро като ненужен кич.

28

Анонимен

преди 3 години

Рокля на плисета или пола на плисета е този стил или на френски "солей",което означва слънце.

27

Просто

преди 3 години

Неподходяща светлина !

26

За колана

преди 3 години

Коланът е наистина НЕподходящ и разваля роклята. Един златист колан,щеше да отива на зеленикавата й рокля. И нагоре е наистина като монахиня, чак пък и шията й е скрита. Едно колие като това на Иванка Тръмп от другата снимка ци било по-удобно,отколкото толкова да бъде затворена нагоре роклята.

25

Някой си

преди 3 години

Коланът отдалеч стои червеникав, роклята е прекалено прилепнала и я прави дебела. Платът е хубав и цветът подходящ,но моделът не й стои особено добре. Шивачът й е изхабил плата донякъде. Можел е повече да се постарае.

24

Само отбелязвам

преди 3 години

Цветът й отива,но горната част на роклята е прекалено семпла. Разбирам,че трябва да се прави на монахиня при положение,че като млада си е правила голи снимки,но чак пък толкова покрита чак до врата й ,е прекалено. Можела нещо като бижу да сложи и нямаше да е разголена. Моделът нещо не е добре ушит за мен. Коланът не подхожда някак. За президента и бивш модел очаквах повече стил да има.

23

до 15

преди 3 години

Ко речи ко!? Била класа! Искаш да кажеш, че когато мъжа на една жена е *** и изневерява на поразия и тя не се развежда, е класа така ли? Долна златотърсачка. Даже не е и красива. Ако погледнете някоя снимка отблизо, ще сънувате кошмари доживот. Но за сметка на това мъжа и един смея да твърдя доказан *** и мошенник.

22

Fashion tv

преди 3 години

Коментирайте си на юрданка тоалетите и не се занимавайте.

21

Егати

преди 3 години

Племето!Вместо да се радвате,че славянка и европейка е станала първа дама,нали сме си онугундури,само косури намираме!

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Боли ме главата за роклята й! По- важното е мъжът й да не играе по ритъма на юдейо-масонската отпадъчност.

19

Лудия Бърни

преди 3 години

На бай дончо му лопа дъската

18

Джо Байден

преди 3 години

Бай Дончо кво каза по въпроса?

17

Кина

преди 3 години

Това ли беше най-важната част от събитието ?! Съвсем пожълтяхте бе журналисти ли сте, папагалчета, хамелеончета ли !

16

Анонимен

преди 3 години

Пимпонката трябва да И клапче, щом е избрала това недоразумение.

15

анонимен

преди 3 години

Цирк пред цял свят ! -:)

14

българин

преди 3 години

Това рижаво деде.Трябва да са луди Американците ако пак го изберат!-:) В тази измислена държава.Млади и и интелигентни хора няма ли? До кога ще се "управлява" от дедовци?!

13

Анонимен

преди 3 години

Прекрасна жена,красива с усет към дрехите, умерена в поведението си.Класа!