15

Ам чи

преди 3 години

Как по точно можеш да си избереш зодията на детето? Рядко и то когато говорим за изкуствено създадени "обстоятелства".

14

Анонимен

преди 3 години

Девите вечно са недоволни и критикуват, някои от везните - също. Най-позитивни намирам стрелците, водолеите и някои риби.

13

До 12

преди 3 години

Баща ми е везна. Ще излъжа ако кажа че не съм завиждал на хората без бащи. Тормоз непрекъснат, крясъци и истерии непрекъснато и за всичко.

12

До 10

преди 3 години

Везните са на настроения. Както са спокойни,изведнъж стават раздразнителни. Естети са вярно е,обичат красивото. Изключителни художници. Малко ги мързи от време на време.

11

Един Близнак

преди 3 години

Водолеите имам чувство,че не държат особено на приятелите си,сякаш се мъчат всички да ги харесат и могат лесно да предадат хората,които са искрени и държат на тях. Или поне другия човек остава с подобно впечатление.Много повърхностно гледат на чувствата на другите. Ако това ще да е мистериозното им,предпочитам да ги видя в истинския им облик.Аз съм Близнаци и би трябвало най-много да разбирам Водолеите като въздушна зодия.Близнаци държим много на приятелите,но да са истински. Веднага улавям фалш

10

Анонимен

преди 3 години

Една свястна везна имаше - Луиз Хей. Някои са много извисени, но повечето са злобари.

9

Анонимен

преди 3 години

За щастие човек може да избере зодията на детето си. Дете стрелец, риби или водолей е най-доброто.

8

Анонимен

преди 3 години

Най-гадни и злобни са дева, везни. Козирог, овен и скорпионсъщо са трудни, а телците - досадни. Общо взето най-хубави са стрелецът и рибите.

7

Миии то

преди 3 години

Няма по- злобни и по -големи клюкари от скорпиона,овена е винаги първи защото стъпва по трупове,но само когато има интерес, няма свестен лъв и от двата пола,комплексари на които ,ако на засвидетелстваш уважение става страшно, козирога е несериозен,безотговорен и никога не е виновен.И другите зодии си имат кусури ама на фона на горните бледнеят

6

Анонимен

преди 3 години

До Някой сиАдски несъстоятелно мнение за скорпионите. Обиждат, когато е провокирано усещането им за несправедливост и изобщо не са студени, а по-скоро прекалено емоционални. Иначе всеки се плаши от скорпионите, но то е по-скоро страх, че ще го разгадаят, имат рентгенови очи.

5

Един българин

преди 3 години

Телецът пък да е комуникативен? Тия дето познавам от тая зодия са си направо мълчаливи. Не знаех дори че в пълна зала ,иска да бъде забелязван особено.

4

Някой си

преди 3 години

Някой,ако е срещнал духовен Скорпион да каже. Аз Скорпионите дето познавам обичат да говорят зад гърба ти и са несправедливи. Знаят,че не са прави,ама се нахвърлят да те обиждат. Безразлични или студени като хора.

3

Само отбелязвам

преди 3 години

Аз пък не съм съгласен за зодия Козирог. Изобщо не са търпеливи. Обичат да командват,да обиждат човека за щяло и нещяло да ви се подиграват в лицето,защото им е кеф. Всички Козирози са все с голямо самочувствие. Правят се че много обичат кучета например ,ама без да сте им направили нещо,са държат с вас по-ло.шо отколкото с куче. Не искам никога да срещам повече хора с тая зодия. Скорпиони пък злобни и отровни също без причина.

2

Анонимен

преди 3 години

Не е важно да си първи а да повториш защото си можещ тогава !

1

Анонимен

преди 3 години

Винаги първи разпечатвам защото съм овен !