61

до дрОгаря 64

преди 3 години

Опитвате се да залъгвате читателите, но истината относно смъртта на Негово Величество Цар Борис III беше разкрита от екип-историци от БАН, които в началото на 21-ви век, в продължение на 15 години разследваха умъртвяването на нашия цар и доказаха че той е отровен в Руското посолство, където бил поканен уж да уговаря германците за прекратяване на войната. Така че дрОгарю, Навални не е нито първият, нито последният отровен от болшивишкити демони...

60

/.,

преди 3 години

До ?><(Продължение) Да, Българското народно събрание е изискало новородения престолонаследник да бъде кръстен в Източно-православната църква. И аз се гордея и с факта, че България се проявява като истински политически зряла държава: личните вещи на монархическото семейство са опаковани в 200 куфара и на семейството са дадени 2 млн български лева и с влакова композивия семейството заминава от България. Няма гилотини и т.н.

59

?><

преди 3 години

Мда, думата ц=ъ*р/в.улан е лоша дума и е заменена с ***. Явно тук работи някой на надница. Та ставаше въпрос за един надничар, невеж и некомпетентен да сравнява Тодор Живков с Борис III. А чел/чела ли е тази личност как бе възстановена България и страната от западните сили във форма на монархия? И че Борис III е бил първо кръстен в католическата църква, но след намесата на Народното събрание е кръстен в Източно-православната църква? Да, Българското народно събрание е изискало новородения пре...

58

Петров

преди 3 години

На ***, изтрили поста ми - и Редер и Кайтел са осъдени военнипрестъпници от Нюрнбергския процес, под който стоят подписите и на САЩ и Великобритания, ако сте правоверни антикомунисти. Единият е осъден на смърт, другият на затвор. Всеки който прикрива престъпници е такъв, особено ако има претенции за журналист. За това в ЕС се наказва със затвор.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ха, ха, явно не си много на "ти" с историята. Че то половин Европа чуждоземни династии са я управлявали. Кралица Виктория и съпругът й, неин пръв братовчед, са Кобурги и слабо са говорели английски.

56

Хемус

преди 3 години

В един филм посветен на Георги Минчев,музикантът споделя как навремето автомобилът на баща му се поврежда и докато се е суетял,непознат човек с шлифер,се приближава да помогне и отстрани повредата!По-късно баща му узнал,че това е бил самия Борис Трети!За невежите,Борис Трети е бил технически грамотен,и сто процента е знаел от коя страна се държи маркуч и какво е полупроводник

55

Хемус

преди 3 години

Между другото до преди десетина години,говорих с възратсни обикновени хора,които си спомнят,че са срещали в техните села Борис Трети сам и цивилен,спирал се е сред хората и е приказвал със всеки един от тях!Били са говорили на социална тематика,царят много се е е интересувал как живее обикновения българин!

54

Хемус

преди 3 години

Поклон и вечна памет,пред последния голям български владетел!

53

Deutschland

преди 3 години

Агенти на Сталин отравят Цар Борис III за да окупират по-лесно България. По това време страната е разполагала с отпочинала, тренирана и добре въоръжена армия с пруска дисциплина. Тя е могла да устои на съветските орди, както прави Финландия, докато влязат американците през Гърция. Това щеше да ни спаси от 45 годишно съветско робство и всички останали последици от него. Тъжна дата.

52

Кера

преди 3 години

До Анонимен: Ааа, националните предатели с подкрепата на окупатора в лицето на червената армия изпотрепа в пъти повече знайни и незнайни българи от всички съсловия дори само по подозрения, че не подкрепят режима. За последвалите концлагери да не си припомняме ! Да, Борис III, последния достоен български цар !

51

V

преди 3 години

Царя си е бил баш бая добре ,ама тез под него започват да избиват българи по политически причини . Тогава гордо са се наричали фашисти ,а днес се наричат евроатлантици.И сега убиват хора по политически причини на с ,,демократични,, методи. Чрез налагане на двойни стандарти при всички важни документи и прокурори които унищожават видокадрите с убииствата. евроатлантика винаги ще си остане просто един *** душман .Важно е като паднат от власт да се смаже гнилото им семе иначе може пак да душманстват

50

/.,

преди 3 години

И да вмъкна още нещо: на девети септември са слезли шумкарите да направят преврат с техните съратници, после са започнали да се наричат партизани.

49

/.,

преди 3 години

А има ли тука някой от моето поколение, дето ни устройваха след редовните часове прочит на политически-коректно четиво, където се възхваляваха герои като овчарчето Калитко, Митко Палаузов с майка му и баща му из землянките и техните героични акции по нападения и обир на мандри?

48

КАЧО

преди 3 години

СРАМ ЗА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ - ЧЕСТВАНЕ УБИЕЦЪТ НА ДВАМА БЪЛГАРСКИ ПОЕТА И 4 000- ПРИСЪДИ НА СМЪРТ, ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕШУ ФАШИЗМА... КАКВА Е ТАЗИ ПРЕДАНОСТ КЪМ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА...? ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ФАМИЛИЯ Е "ОБЕДИНИТЕЛ" НА БЪЛГАРИЯ...ЗАРАДИ КОГО БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ ЧАСТ ОТ ЗЕМИТЕ СИ ? ЗА ДА СИ ЧАСТ ОТ ХИТЛЕРИЗМА И ВСВ Е НЕБИВАЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...СПРЕТЕ И СИ МЪЛЧЕТЕ, БЪЛГАРИЯ Е ПОДПИСАЛА ТРИСТРАННИЯ ПАКТ...

47

Анонимен

преди 3 години

Приказката за добрия цар - има ли все още наивници, които вярват в нея? Следва поредната национална катастрофа заради "добрия" цар. По негово време избиха много от цвета на интелигенцията в България, както и след смъртта му, при регенти роднините му.

46

Буржоазията ни

преди 3 години

До Анонимен По време на монархията офицерите-рицари се биеха и загиваха при Дойран,Червената стена,Каймакчалан,Завоят на Черна..... Офицерите - мекерета на Фердинанд,военни аташета и представители в Берлин,Виена,Петербург....изпълняваха личната дипломация и персонални поръки на Кобурга и продаваха интересите на България. Буржоазията ни ако беше поне на половината образована като гръцката,нямаше да ни насади на дойчовските пачи яйца.

45

ххх

преди 3 години

Бе кое що е не знам,знам само че България винаги е имала значителна емиграция!По комунистическо беше намаляла заради кльоновете и стрелбата на месо,но като си отидоха и народа пак хукна!Българина става и конгоанец,само да се махне от "милата си Родина"!

44

Историчка

преди 3 години

До 1918 година може да се говори, че сме имали офицери, биещи се за България. След това повечето от тях са били с толкова промити мозъци, че сляпо са изпълнявали заповедите на царя и са убивали своя народ. Но нека да не забравяме, че са загубили всички възможни войни заради послушание към Фердинад или пълна военна накадърност. Гледат се резултатите!

43

Анонимен

преди 3 години

51Махни веднага царвълана Тодор Живков се срамува, поставяики го до Цар Борис III.Разлика та е огромна, както между тях, така и мезгду двете форми на държавно управление.Комунистите избиха и ограбиха цвета на нацията, докато Борис ИИИ никога не е правил това.

42

Анонимен

преди 3 години

46 Малко четеш. Чети повече и внимавай кой автори.