24

Анонимен

преди 3 години

В голям клюкарник се превърна политиката,само това мога да кажа.И двете са красиви и Иванка и Мелания,ще се разберат,те са си роднини и това са лични отношения,в които никой няма право да се меси.

23

Анонимен

преди 3 години

Най се кефя на заглавийца на брейкинг нюз, завършващи с чуденка/въпросителен знак/Много шик е? И професионална честна журналистика??? И платена със щедри трохи.

22

KAG2020

преди 3 години

Колко още такива пасквили ще ни извадят тея уродливи либерасти? Каквото и да правите ***, Тръмп трейна ще сгази утайката на обществото и ще източни жабунясалото блато, строено от демоНкратите последните 50 години. Не може да го спрете, нито може да ограничите нормалните хора да гласуват за него.

21

Дон Домат

преди 3 години

Като виждат че губят, либерастите вече почват с жалки сплетни и изсмукани от г...ъ и клюки на неква дето била изгонена от Мелания, щото е крала милиони. Ама сега имала една книжка за продаване.И кой друг да и припява, освен загубилите всякакво уважение медии и разни баламурници

20

Анонимен

преди 3 години

В семействата на римските императори в залеза на древен Рим е царял подобен на семейство Тръмп безпорядък. Няколко брака. Деца, съпруги, интриги, кой ще захапе мръвката и кой кокала.

19

Анонимен

преди 3 години

Каква дама е Мелания, Смехурко мамин? Подобен екземпляр, ако се пръкне у нас до някой държавник, друга песен ще пееш! Един мъж идеално си личи по жената до него. Неслучайно говорят за половинка.А какви да са по характер двечките, като не ги притеснява да застанат до подобен болен мозък, какъвто е Тръмп?

18

Анонимен

преди 3 години

Момичето на тати не може да преживее, че Мелания е жената на сърцето му.

17

Анонимен

преди 3 години

Много са паднали журналистите и читателите на западната преса.Едно време ни учеха, че на запад като "много по-културни хора от нас" не се занимавали с личните проблеми на другите хора,че било крайно некултурно и крайно невъзпитано да се занимаваш с клюки и одумване на личния живот на останалите.Аз съм от по-старите, имам си моето възпитание и култура.Тези работи са си проблеми само и единствено на тези хора. Мен това не ме засяга и не ме интересува.

16

Анонимен

преди 3 години

Поне сега в белия дом има първа дама. При обама имаше некъф трансджендърпедер майкъл ...егаси срамаколкото до обамНа, той не е афро, той е арабин комунист.абе пълна повърня

15

Ямболски цървул

преди 3 години

Мен мЪ кефят цялУтУ сИмействУ Тръмп!

14

Анонимен

преди 3 години

Да, Мелания като за мъж е красива. Всичките и публични дрехи се стараят да покажат това, което няма - женственост: подчертава мястото на талията, а няма талия, полата е разширена надолу, а няма закръгленност на бедрата. И в лице става и за нацист.

13

Анонимен

преди 3 години

славянски вражди в Белия дом

12

тТт

преди 3 години

Етикетът е изисквал Иванка Тръмп да мине зад тях, а не пред тях. Затова е такава реакцията й.

11

Radi

преди 3 години

Няколко пъти гледам клипа, обаче не мога да видя да си е въртяла очите. По-скоро ми се струва супер стресирана.

10

f

преди 3 години

А за казусът Дейтън какво ще кажете?

9

Анонимен

преди 3 години

Да Иванка завижда на мащехата си, че е по-красива.

8

Анонимен

преди 3 години

всички приказки за мащехите са по действителни случаи

7

Хм...

преди 3 години

До "коя е по харесвана"Уважаеми/а, я пак, че не разбрах: Последно, Мелания модел на 'белИо" ли е била или на белЬо? Защото, ако е била модел на "белИо", ще те помоля да обясниш какво означава това. Явно съм назад с материала.

6

Анонимен

преди 3 години

е иии?

5

Женска злоба

преди 3 години

Мелания проста е яд,че Иванка дъщерята е много по-хубава от нея. Звучи малка като приказката за Снежанка и ло.шата кралица.