35

Мислете !!!

преди 3 години

С маски дълго време децата ще се разболеят. Ще липсва кислород.Ще развият пневмония. Това е и целта- унищожение на България. В Канада по време на часа не са с маски. Само в коридора са с маски при среща с ученици от други класни стаи. Деца с хронични заболявания са на дистанционно обучение. Свободно избираемите предмети за всички са дистанционни. Родителите могат да поискат за децата си да бъдат на дистанционно обучение. А тука с тези подкупни лекари и неграмотни управляващи е мъка.

34

PCR

преди 3 години

Училището никога няма да е същото. Основното на присъственото обучение е присъствието, а не обучението. Първите 10 мин. от часа ще е беседа за вируса проверка за симптоми. Следващите 10 мин. спорове за прозорците - отворени/затворени. Останалите 20 мин. - някакво мучене през маската. А учениците ще се хилят, нарочно ще се секнат и кашлят, да притесняват учителя и да провалят часа. Така ще е до първият починал. После - психолози... и по къщите си.

33

Анонимен

преди 3 години

Зимата да видим как ще отваряте прозорците.

32

Пътуващ

преди 3 години

А какво ще кажете за тъпканака в градския транспорт, докато се стигне до школото. То в автобусите няма въздух, поне в Пловдив е така, докато се стигне до училищата и университета положението е по- лошо и от консервна кутия...

31

Анонимен

преди 3 години

До ууууу...Казва някой, който хабер си няма от перподавателския труд и от това колко по-трудно и времеемко е да се преподава дистанционно. Ама ние да си кажем, да не се нимен да се обадим неподготвени.

30

МУНЧО

преди 3 години

Дияна Стаматова- на всяка манджа-мерудия!

29

Анонимен

преди 3 години

Какви 36 лв за 20 маски, кутия от 50 или 100 немски хирургически струваше 5-6 лв когато ги купувах през февруари.

28

Реалист

преди 3 години

Ехеее,не се спряха,ще побъркат и децата,не стига,че си мислят,че с мизерните пари, които се наричат детски помощи много сме забогатели,Ами и още да тъпчат народа,и на децата посегнаха😠Не Короната,Ами тяхното управление ще унищожи народа🙄😡Да седят те по цял ден с маски ,да им се изпотяват муцуните,да ги питам,ще издържат ли

27

хм

преди 3 години

Повдига ми се този "ентусиаст".

26

Анонимен

преди 3 години

ЗА ЕДИН ДЕН 4 МАСКИ...ЗА ЕДНА СЕДМИЦА 20 МАСКИ...20 Х 1,80 = 36 ЛЕВА

25

ЛЕЛЕ

преди 3 години

С МАСКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕПОДАВА.ДАЖЕ С КОМПЮТЪРА Е ПО-ЕФЕКТИВНО.

24

Сата

преди 3 години

АРЕ СПРЕТЕ СЕ ДЕ! НЕКА ВСИЧКО ДА Е ПО СТАРО МУ! ДЕЦАТА НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ А И ТО ВИНАГИ ИМА ВИРУСИ ТОВА Е НОРМАЛНО!!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

До уууТе и много ITспециалисти си седат в къщи и си вземат заплати, но за тях си траеш, нали? Дори и в събота и неделя работят тия даскали, дето толкова плюете по тях! Ти да не би да си перфектен?А всички около тебе на работа да не са перфектни? Винаги двоен стандарт -доктори и даскали трябва да са съвършени, а другите - може да го карат през пръсти! Ами навсякъде има хора, които не стават! Стига с това поставяне под общ знаменател!

22

Анонимен

преди 3 години

Даскалите да не са роботи? Като почнат да се разболяват и те като лекарите, какво правим? И без това има недостиг на учители.

21

Анонимен

преди 3 години

ВУЗовете са автономия. Всеки решава.Повечето ще са дистанционно.Дори за Плевен за МУ чух , че ще идват само за упражнения.

20

Анонимен

преди 3 години

Във ВУЗ-вете какво ще се случва? Това са големи хора. Всички студенти са се омешали през лятото. Кой е работил, кой е ходил на почивка... Имат по-малки братя и сестри. Кой ще контролира положението.?Цялата отговорност на мед. сестри? Пълен хаос и недомислици.

19

ууууу

преди 3 години

Защо да е същото?!На много даскали така им е екстра, седят си вкъщи и получават заплата.

18

Анонимен

преди 3 години

С маски, шапки, якета, на отворен прозорец... и парно.

17

Анонимен

преди 3 години

Отворен по един прозорец... И като дойде октомври, които деца са около прозореца, на следващия ден ще са със симптоми, пък дали е ковид или настинка...

16

анонимен

преди 3 години

Да, няма да бъде!!!? столетия напраед ще ходят с маски на разстояние 1,5 м. и ще си мият ръцете с дезифектант???!!!!!! Нещо не сте добре!