21

Анонимен

преди 3 години

Банкси е мн голям, но това което е направил е срам и позор.За съжаление и на него му промиха мозъка.

20

ТехноИмпекс

преди 3 години

Плавателният съд е финансиран от мистериозния графити майстор Бански, а целта му е да спасява бедстващи лодки с бежанци от Северна Африка.Истинска целта му е контрабанда на дрога от Северна Африка.

19

x

преди 3 години

Като ги спасява, да ги храни и настани у тях си. Не ги щем.

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Като ги спасява,да си се грижи за тях!

17

Анонимен

преди 3 години

Банкси, имал кораб, а прави графити срещу богатите и неравенството... хахахаха айй у лево, поредния фейк герои

16

Анонимен

преди 3 години

За чий сани? После ще стане като в САЩ ще кажат, че са дискриминирани и ще почнат да палят и трошат. Вие виждали ли сте Париж и Берлин какво представляват от такива?

15

Къде бяха тия...

преди 3 години

..хубави хора, когато бомбеха Либия?....А сетих се - бомбеха Либия, там бяха!

14

Анонимен

преди 3 години

Сега и спасителите и мигрантите обратно, нека видим колко ще са толерантни в Африка спрямо спасителите им.

13

Ф.С.В.

преди 3 години

Имахме МИГ 25 - един от най бързите самолети до момента в Света!! И сме правили разузнавателни полети в Средиземно Море - да следим самолетоносачи и какво ли не -А сега тъжно гледаме на някой селскостопански самолет който пръска син камък )))хахахахСлед всичките 16 години в НАТО -ние сме на дъното!!

12

Против цивилизацията

преди 3 години

Това е дребното уточнение. Не против "фашизма". Новите т.нар. леви имат в главите си либерален постмодернистки тюрлюгювеч. Затова смятат, че всички реални проблеми на западния свят - да, има ги в изобилие, кой отрича това - ще се решат с унищожаването на всякаква научна обективност и с връщането на обществото в пещерите. Точно това ще постигнат накрая с натрапването на болнавите си фантазии, включително джендърните, и тълпите от питекантропи, които превозват към Европа.

11

Анонимен

преди 3 години

'' френска феминистка, част от анархисткото движение ''....................Нямаме нужда нито от феминизъм, нито от анархизъм ... ние имахме комунизъм, ... което в голяма степен ни имунизира към ляволибералните извращения погубващи Западна Европа.

10

Анонимен

преди 3 години

Африканците като се уморят и почнат да плуват към кораба недостатъчно енергично, феминистките свалят банските за да ги стимулират

9

Близко бъдеще

преди 3 години

Ето за това Кадафи беше убит и страната Либия разрушена. За да може безпроблемно да се пълни Европа с черрни тъъртеи и вместо Европейските страни да строят болници... училища ... да модернизират градовете ... с тоя безкраен наплив на мигранти и такива трафиканти на хора дето ги улесняват сега парите на работещите бели европейци ще отиват за социални помощи, джамии, безплатни къщи за чаветата и повече полиция за справяне с увеличаващата се престъпност...Европа скоро ще стане като Африка.Коптор

8

Анонимен

преди 3 години

мръсното крадливо човече зад канала прави мръсотии

7

Анонимен

преди 3 години

А не може ли тайният розово-спасителен плавателен съд, избавил бедстващите бежанци от лапите на бурното море, да ги остави на твърда земя по южното крайбрежие на Средиземноморието? Защо задължително трябва да е на север? А ако толкова се притесняват за правата на т.нар. бежанци, събудилите се викащи феминистки-активистки могат да отплават заедно с тях натам, та да пробуждат гражданските общества на Алжир/Мароко/Либия/Египет/Тунис пък и по на юг, ако желаят.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се потопи незабавно заедно с екипажа и пасажерите!

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва да го потопят това корито а екипажът е затворът.Аз тва не мога да разбера какъв е тоя фетиш към разни африкански разбойници терористи и клошари.

4

Walid

преди 3 години

Молитвите и дуите ни са с тези хора. Дано намерят добро отношение сред европейците и най-накрая спокойствие. Моля се и за вас, дано не виждате лицето на войната. Пък дори и да останете така арогантни.

3

мак

преди 3 години

Тази "активистка" с промит мозък да се замисли, докога ще идват и може ли цяла Африка да се настани в Европа, а натам вървят нещата лека полека. Защо смята, че Европа прие недостатъчен брой гости и въобще, защо е длъжна. Ще ни затрият и тая ще има пръст в това.

2

Анонимен

преди 3 години

Чудесна Мишена! Торпедо и готово!