61

Анонимен

преди 3 години

Повдига ми се от подобни новини.Да им помогне като им подобри качеството на живот в държавите им, а не да влошат моя

60

Анонимен

преди 3 години

brexit, brexit...:-)

59

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да спасяваш хора като ги тръснеш на чужд бряг, къща, друг да им обира негативите! Добричкият Банкси, дето дори не се показва от екстравагантност! Проблемите се решават на място, не с преселения. Това че Европа е слаба икономически и технологично, не е оправдание за подмяна на европейците. Изостанали морално и културно народи няма да я издигнат

58

ИСПАНИЯ МАТРИАРХАТ

преди 3 години

ИСПАНИЯ С ТОЗИ ГНУССЕЕННН ФЕМЕНИЗЪМ И МАТРИАРХАТ ЩЕ НАПЪЛНИ СТРАНАТА СИ С ПАСМИНАА!

57

Спасители на плажа

преди 3 години

Много интересни "спасявания" на клетите мигранти. "Спасяват" ги на 2 метра от либийския бряг , возят ги до някое пристанище в Италия ..... и започват да врънкат пристанищните власти и да обявяват по медиите как Италия не им съдействала ...Поселе бегом обратно към либийския бряг където в храстите папур ги чака следващата група млади и крайно мърззеливи "мигранти" предвидливо помъкнали с тях 5-6 жени и 2-3 деца за да предизвикват нужното съжаление сред балъците джендърро-европейци .

56

До Банкси и Клер

преди 3 години

Вие нямате ли си друга работа ?Сами ги подстрекавате да се преселват : "Вижте викаме ви от години " !?!Ама ние не ги викаме . Като толкова неможете без тях си ги вземете в къщи . Или ги събирайте на изгнилият си кораб .

55

Анонимен

преди 3 години

Може да е бърза лодката, но да се оглеждат за дронове все пак!

54

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Интересно кой го интересуват тези клюки?Мигранти и всякакви твари заобикалят България.На всички е ясно, че това е проблем на други страни.Унгария Полша, Чехия, Хърватска и България са го решили.Другите да се оправят.

53

Аз

преди 3 години

Каква положителна статия за някакъв трафикант на хора.

52

Анонимен

преди 3 години

Разпадането на ЕС ни оставя по бели *** неспособни да защитим суверенитета по никакъв начин и всичко това под вещото ръководство на ГРОБ!Ще се молим я на руснаците я на американците под условие да им станем васали.

51

Анонимен

преди 3 години

Разпадането на ЕС ще въpне класиката Франция срещу Германия с подгряващото участие на Англия и Италия xD

50

Англичан

преди 3 години

Винаги съм се чудел що няма граница между Франция и Италия.

49

Англичан

преди 3 години

Ми англичаните казаха на французите затворете си границите не сме длъжни да ви приемаме мигрантите.

48

Анонимен

преди 3 години

След като ги спаси, да си ги връща там от където са тръгнали!

47

Елена

преди 3 години

Спасявя ги кораб под немски флаг, но ги оставят в Италия. Италия ги пропуска да винават свободно през грницаат с Франция, която е наводнена с мигранти под носа на Макрон. Но той е за глоблизация на света, освен това му пука, винаги живее в лукс и е пазен от охрана. Мигрантите, които са в добро здрве ги ползват за роби, работят по строежи и чистят градовете. Една част се опитва да мине в Англия, но Германия вече здраво е затворила границите си. Къде е справедливостта!

46

Анонимен

преди 3 години

Както тайно е отплувал, така тайно да стане обект под водата за посещение от водолази, а емигрантите които няма да докара на континента няма да липсват на никой.

45

Митко Манафов

преди 3 години

Най-лошо е да си турчин. Търпиш си гаври от татко ти и чичовците, мислиш го за нормално и се молиш на алла като пораснеш да имаш и ти син, та да му правиш същото.

44

ответен удар

преди 3 години

А за да няма празни курсове ще превозва амониева селитра - за Бейрут примерно......опа! за Бейрут - не !!! Вече не . . .

43

до модерен

преди 3 години

Абсолютно правилно, но нямаш право да мислиш така, това си пропуснал да го напишеш. Сега е забранено да говориш истината, това те прави крайно десен, популист и расист незачитащ човешките права.

42

Анонимен

преди 3 години

Каква е целта му, цяла Африка да пренесе в Европа/EС ?Защо не ги отведе в Англия и там да ги издържа?