9

Анонимен

преди 3 години

До kaputtСпомням си всякаш бе вчера. Немцов го гръмнаха през нощта, а ден преди това Навални наруши наложения му домашен арест, излезе на улицата и беше арестуван за 15 денонощия. След убийството на Немцов се питах дали и Навални е трябвало да го отнесе, но властта го е прибрала, за да го спаси?

8

Анонимен

преди 3 години

Навални е поредният критик на путин ликвидиран от бащицата, в русия е така, убийствата но опозиционери е " европейската нормално", това е борбата и тук сега- сатрапията евразия срещу демократична Европа! Избора го прави всеки за себе си!

7

Анонимен

преди 3 години

Стига с тозе Гебрев,този комунист -капиталист.

6

Анонимен

преди 3 години

Не който му е подал чашата, който е сложил отровата бе, будала.

5

Анонимен

преди 3 години

Навални е главно агент на влияние и девалвирал блогър.Назначен е от хегемона за генератор на руския майдан.

4

Ха-ха

преди 3 години

Навални е опозиция, колкото нашия Христо Иванов. Не мисля, че някой в Кремъл го взема на сериозно и ще тръгне да го трови

3

Мишо

преди 3 години

А защо изчезва водата в язовирите на България? Дали това не е по-интересна тема. Защо не пишете повече за проблемите на България!

2

kaputt

преди 3 години

всеки десидент рано или късно става сакралната жертва , Путин го криеше много пъти за да не се случи това което се случи сега , затова Навални често беше в затвора за да не го последва съдбата на Немцов , но така и не можа да го опази , отровиха си го неговите хора, сами прочетете кой му е подал чашата с чая

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Каква опозиция може да е този анонимен миш.ок ???????? Хахахахахаха моля ви се не разсмивайте господин Путин !