6

Анонимeн

преди 3 години

Само глупости и фантазии пишат хора без изобщо да познават ситуацията с бившите ТКЗС. Масово там собственоста се възтанови или продаде за огромни дългове данаци към държавата, тоест към всички нас, защото някой им беше казал, че Президента ще им ги опрости. Тъкъв беше случая тук, писаха до Президента, ама той не им ги опрости и всичко отиде на търг и се купи от различни хора. Сградата в която са химимикалите е на някой и трябва да се види на кой. И не фантазирайте купуваха ги пак хора от селото!

5

Анонимен

преди 3 години

Смее ли да каже , че са опасни. Прикрива за да си е на службичка. Нали тия са от военната база и тия отпадъци ги местеха насам на там!Военен отговорност не носи, както и ревизия не прави.

4

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОАми нали е от БСП този ,който се е занимавал с внос на отпадъци в България,другия пък е Ковачки,кокйто гори отпадъци,на него кой пък му внася сметта,един Господ знае.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо не ги продадохте,ами ги подарявате?Живака,макар,че е силно отровен ,се използва за много неща,включително и за лампи за улично осветление,оловото и сярата също имат доста приложения.

2

Сата НАТО

преди 3 години

Гербаджиите и Прокуратурата ако си поставят за цел, всяка седмица могат да откриват по едно такова депо. Понеделник закарват няколко скъсани чувалчета с хлорна вар в някоя запустяла помпена станция, четвъртък ги "откриват", петък ги извозват във Франция. А земята как ще детоксикирате, щом с години ги е валял дъжда?

1

Анонимен

преди 3 години

Повервайте! Тя Франция плаче за нашите отрови.