7

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е от КАТ да разберат че само с камери мяма да стане. Трябва да се следи за неправилно изпреварване, агресивно шофиране и неправилно паркиране по булевардите. Челнитесблъсъци са освен заради висока скорост и заради опасно шофиране в насрещното.

6

Анонимен

преди 3 години

До 9И що трябва да има някой да ви гледа какво правите? Не можете ли малко да мислите като карате?

5

Анонимен

преди 3 години

За разлика от целокупния български народ, катаджиите очевидно работят само по време на акция. 2-3 акции годишно, всяка от тях по една-две седмици, през останалото време клечат и дебнат за лъскави коли с надеждата да зададат вечния въпрос "кво те праим ся?". През това време хората *** като мухи по пътя, докато полисмените плюскат, протестират за по големи заплати или най-често седят безучастно, правейки абсолютно нищо. Всичко това се награждава с 20 заплати накуп при ранно пенсиониране.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3И като следят какво? Българина си е балкански субект. Никой не може нищо да му каже и пътя е негов. Какво може да направи КАТ по въпроса? Освен една дебелка палка в простата ви глава.

3

1234

преди 3 години

Нарочно кат не публикуват статистика по причина и област на починалите, зашото ще се види, че СКОРОСТТА Е ПОСЛЕДНАТА ПРИЧИНА ЗА. Убийствена инфраструктура, липса маркировка, тесни и обратни завои. Храсти дървета , безумни знаци, преуморени шофьори и такива без книжка, пияни съшо. Скоростта практически е без значение, тя е удобното основание за харчене на пари

2

Анонимен

преди 3 години

ooono това е решението срещу камерите в цяла европа

1

Анонимен

преди 3 години

отново в храстите