11

Атанас Велмазов

преди 3 години

Така трябва необходимо е да има доживотни присъди за метежници, това са терористи ! Чест и почитания, господин Лукашенко ! Най-добрият държавник и ръководител в Европа !

10

Shark

преди 3 години

А боя на протестиращи във Франция не е проблем, нали така??!!! И стрелянето по хара в "демократичните " САЩ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

До 11 АнонименЩе ти се , нали другарю Гендир Сороски ? Мъкааааа, мака !

8

Анонимен

преди 3 години

лисия все още ли не го влачат по улиците?

7

Анонимен

преди 3 години

Плашели ги със списък от 15-20 белоруски служители, на които да бъдат наложени санкции - забрана за влизане и замразяване на авоарите им в ЕС. Питат руснак-милиардер, чието име от години е в подобен списък, как живее без запада? Той отговаря, че Европа не му липсва и не му е нужна. Пари в ЕС няма. Парите му са в рубли и са в Русия. В Русия животът е прекрасен.

6

Меркел

преди 3 години

Тиквостан е обран бостан. А Беларус е апетитна хапка.

5

Христо Христов

преди 3 години

Най нормалното нещо в ес днес е да можеш да се легитимираш... германия е уж едно от изключенията, но за сметка на това властите знаят по-добре от тебе, кой си.Така, че не виждам нищо сензационно. Просто ежедневни сведения от беларускага полиция.

4

Българина

преди 3 години

А в уйсконсин и франция колко жълти жилетки биха и арестуваха? Лицемерието е най голямата безценност на запада!

3

а ние

преди 3 години

А за Тиквостан, защо Меркел си затваря очите. Или за Меркел демокрацията е само там , където и е удобно. Диктаторът Путин и Лукашенко спаведливо са низвергнати, а нашият толуп--на почит и се млящят в устните. Не Ви ли е срам, г-жо Меркел?

2

Munchen_DE

преди 3 години

Позната история от България, изкарали и те жените отпред. Защо ли ми се струва, че от едно място идва всичко, почеркът е един и същ. А Тихановская защо се крие? Да стои в Минск и да протестира, какво прави в Литва? Мишка.

1

Да

преди 3 години

Щом нарушават закона.