32

ДониТръмпOFF

преди 3 години

Начии,ако *** изберете ви обещавам ваксина срещу коронавируса... Е няма да я правя лично аз де, а учените, които ще я създадат независимо дали аз или Кание Уест спечели изборите... ама друго си е да съм ви я обещал аз.И Америка ще е Грейт Агейн... някога. Ако не през следващия ми мандат то в по-следващи.Тъй че бъдете постоянни в гласуването си и чакайте пред телевизорите с хамбургер и бира в ръка докато гледате как аз гоня мигранти, правя стени и изолирам компании от достъпа им до нашия пазар

31

баба мара

преди 3 години

лъ-жец и лице=мер това ако остане за 2 мандат светът ще ври и кипи отконфликти впк на сащ обаче ще го назначи за 2 мандат защото печалбите оторъжието са огромни сега и фарм фирми с ваксините също ще го подкрепят

30

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Тоя лъже повече от наш Бойко...

29

хмммм

преди 3 години

За някои нещата са сериозни!Ако Тръм спечели С-О-Р-О-С го чака доживотен затвор и конфискация на имуществото,но мисирките мълчат като шумкари в полицията!

28

Анонимен

преди 3 години

чака го голяма изненада на изборите

27

Внимавайте

преди 3 години

Трансатлантическият петел е много похотлив, арогантен, агресивен, безстрашен и устат. Ако остане пак големи ядове ще създаде на някои хора. Досега само ги мачка върху тях с ноктите ама остане ли и сега ще забие и клюна в главата им и ще има кръв.

26

За Тръмп

преди 3 години

Според мен Тръмп добре се справя с ролята на президент.Не го бива особенно с изявленията си заради начина по който казва някой истини и често остава криворазбран и леко глуповат в очите на хората.Но този човек няма как да е глупав.Вярва в истинското семейството и работещата нация.Вярващ човек е и е нападан основно от гей обществата които движат много голяма част от политиката и бизнеса в Америка.

25

Анонимен

преди 3 години

До 25Със сигурност всички български хронични ганнююве и говнюювее за разлика от повечето афро американци като Кандис Олуенс и Кимбърли Клейсик. О да, и бившия афро американски депутат от Джорджия Върнън Джоунс няма да гласува за Джото!

24

наблюдател

преди 3 години

Този прекалено много си вярва.Всички чернокожи ще гласуват против него.

23

Deutschland

преди 3 години

Това недоразумение е най-голямото падение в историята на Америка.

22

и кво

преди 3 години

импексова и фигуранта обещават същото ! абе Тръмп да не е комунист ?!

21

Анонимен

преди 3 години

да живее комунизма

20

Анонимен

преди 3 години

В момента там само вируса благоденства.

19

Анонимен

преди 3 години

Е тя алтернативата на Тръмп е някакъв ужас и анархия без полиция.Ще се издигат паметници на убийци с по пет присъди, нападащи с ножове магазини.!

18

Атанас Велмазов

преди 3 години

Успешен втори мандат на Тръмп желая ! Най-успешният президент на САЩ в историята !

17

Мда

преди 3 години

Рекордно благоденствие вече НИКОГА няма да има за САЩ,те са преминали върха на развитието си и оттук нататък само надолу.Но управление на Тръмп(и по-точно тия зад него) дава шанс за оцеляване на Америка и оставането и сред световните лидери.Докато храненикът на Сорос-Байдън я влече към пропастта.

16

Анонимен

преди 3 години

Тръмп изпълни обещаното от първия си мандат, включително най трудното от гледна точка на глобалистите в САЩ, стената с Мексико! Единствения му проблем се оказа китайската зараза, но той е проблем на цял свят, и ще се реши само с действаща ваксина! Желая му здраве и втори мандат, за да фалира жълтите, което ще е главната цел на вторият му мандат!

15

нн

преди 3 години

"отново да възстанови най-великата икономиката в историята" *** излязоха американците. Създадоха най-великата икономика, но не в САЩ, а в Китай. Сега си скубят косите, но заека прехвърли байра, няма стигане. Колкото направи Америка фърст, толкова и ще възстанови и първенството на американската икономика.

14

Анонимен

преди 3 години

а Мелания е с дръпнати очи като мoнголоид.

13

Анонимен

преди 3 години

късияАзиатец ще помага ли опят?