36

Анонимен

преди 3 години

В България куцо сакато краде .Това е България ушушкана от всякъде

35

Анонимен

преди 3 години

Във Годеч бивш шеф на ДАНС има краварник с регистрирани над 200 крави, но на практика ги няма , а взима субсидии, но се сещате че няма кой да го проверява. При 200 крави *** и урина ще замърсят реката и подпочвените води и ще смърди на километри, а тази сграда е в града. Общество взето при взимане на такива пари и пълнене на шкафчета ,, чакайте сами да си тръгнат с мирни протест, а такива като Дилов да дрънкат че нямало алтернатива. Ще ви дам алтернатива , изберете ме , но ще секне далав

34

Анонимен

преди 3 години

Фермерите искат да покажат,че освен от "строителството" на магистрали,от "саниране",дело на герберите,може да се краде от "отглеждане" на дoбитък.Брутални кражби може да има,когато има условия за тях.По- вече от десет години у нас се краде,защото това е политиката на УП и нейният господар.Кучета не наяли се,вие смучете от парите на възрастните хора,дали младините си за да се доберат до някаква пенсия.Днес те мизерстват,защото вие ги крадете.

33

Уууу

преди 3 години

Вчера слушам радио и казват, че в Каварна ще дават по 100лв/годишно, ако осиновиш улично куче. Пускат кметицата:-"Ще дадем парите, но ще правим внезапни проверки, защото знаете какви са хората!! Ще почнат да носят бележки за умряло куче, избягало кучето, откраднали го...и няма да искат да ги върнат, а да ги похарчат..." Изводите си правете Вие, виновни до доказване на обратното, какви чиновници, какви хора!! Беше по държавното- радио Варна, следобяда.

32

Анонимен

преди 3 години

Десислва Танева:шшшшт,да си мълчим за далаверите,за да не ни спрат парите от Брюксел.

31

Анонимен

преди 3 години

Това е защото в правителството няма корупция и прокуратурата си върши отлично работата.

30

кауня от аскиу

преди 3 години

Като ти дават взимай, като те гонят бягай. Не са виновни селските тарикати че мамят а ЕС че им дава. Субсидиите нали са непазарни методи от една обречена система. Те изкривяват целия сектор. Също така са виновни за поне 60% от курупцията.

29

😀&#1

преди 3 години

Където да погледнеш схеми и далавери, където и да бутнеш излиза гной. ОСТАВКА МУТРИ.

28

Анонимен

преди 3 години

заради магариите на дпс покривани от гроп, познайте кой ще връща парите.. отговора е лесен - данъкоплатеца.

27

Анонимен

преди 3 години

Куче влачи рейс!

26

До 26

преди 3 години

Българинът не би могъл да бъде тарикат, ако закони и наредби нямат вратички за злоупотреби, ако санкциите са солени и за даващия и за вземащия неправомерно. Ако контролиращия орган допуска това, носи жестока отговорност за нехайство.

25

Loyko

преди 3 години

Българина по природа е лъжец и хитрец и все други са му виновни затова,че има корупция,кражби и далавери. Неможе да един тарикат да му сложим 5 инспектори да го следят за законност. Всичко това струва много пари от нашия джоб.Българина на всички нива трябва да си промени манталитета.

24

обикновен

преди 3 години

Абе не ГЕРБ са ви виновни, бе, ахмак!Онези от ЕС са, дето не ги е еня за БГ бизнеса и онези български "производители", дето ме ги е еня за българския народ и какъвто и да е честен и конкурентен бизнес! Та просто им се налага да си вземат каквото им трябва и колкото могат, щом не им се дава! Но и не го ползват з развитие, а за ланци и лихварство!Та затова, сме и на това дередже!

23

Анонимен

преди 3 години

Във фонд земеделие калинките са 90% от ДПС

22

Анонимен

преди 3 години

Гербаджийските престъпници, които точат милиарди евросредства всяка година, ще им става все по-тясно около мазните вратлета. От миналата година има Европейска прокуратура, която се занимава точно с измами с европари. Нямам търпение тия хора да влязат в затвора.

21

Анонимен

преди 3 години

Това без чиновниците във фонд "Земеделие" няма как да става. Парите се дават на ръка на точния човек и всичко е точно. Така беше и с къщите за гости, за които в последно време не се говори. Между впрочем парите за къщите и субсидийте за животните са от народа, но него никой не го пита иска ли или не да подари парите си на определени тарикати!

20

До 20

преди 3 години

Ами щом кравите, овцете и т.н. са вируални, да им се дават виртуални субсидии с виртуални пари:)

19

...

преди 3 години

Виртуални приятелства, виртуално обучение... в реда на нещата е да има виртуални крави и овце!

18

Анонимен

преди 3 години

Върховенството на закона в герберски прочит

17

Американ

преди 3 години

Бългаското правителство поощрява корупцията, после Тиквойко се хвали колко много бил направил! Под "направил" май трябва да се разбира "прибрал"..