11

ама не искаме бе

преди 3 години

не искаме блокади, не искаме затворени пътища. Заради обиколките горим бензин а той трови въздуха. Вместо по 15, правя по 30 км на ден. Къде ви е ЕКО виждането. Милиони тонове СО2 заради протестърите

10

Гост

преди 3 години

До БСП - блокадите не са нашето добро, а за вашето, да изкарате два лева от Божков за гроздовата. Моето добро не е вашето добро! Моето добро не е да бият майки и да тормозят децата и, да и трошат колата и да не можем нормалните хора да се приберем!

9

Гост

преди 3 години

Объркаха цяла София да се чудим отде да минем. Не мога да ги понасям. Смр ъд льо вци

8

пенсионер

преди 3 години

не знам до кога нормалните българи ше търпят стадото !

7

БСП

преди 3 години

Тези блокади са за доброто на цяла България!!Разберете го най-накрая!! Излезте на площада, подкрепете президента да свали хунтата на Борисов-Гешев и блокадите ще бъдат вдигнати.

6

9999

преди 3 години

Срамота!!!Заради шепа безделници ще сменяваме маршрути, движение, други ще чистят боклyка, който остава след вас.Храната, която хвърляте може да я дарите на нуждаещи се хора, ама откъде толкова мисъл!!!Това ли ви е промяната???Но, този отгоре си знае работата!!!

5

DDD

преди 3 години

СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ. ЩЕ БЪДЕ!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Никой не го е страх от шепа бедни и неграмотни "протестъри". Оня ден нали пуснаха един, щото не можел да плаща. Такива сте всичките на хранилка при Черепа. "Майките" си взеха бусчето и отидоха на Китен с парите на Сестра Галева .... упс, Маджовите.У лево.

3

Анонимен

преди 3 години

Знаете, че ще стане страшно и бягате. Пак ще има възмездие за всички работили за ГЕРБ и унищожаването на България....Гербаджийчтета ... страх ли ви е .... а?

2

Анонимен

преди 3 години

Един по един и 20- те протестиращи ще си минат по реда в районното.После ще полагат обществено полезен труд в Чистотата.

1

Анонимен

преди 3 години

Не ми пречи,че има протести.Щом ги кефи,нека се пържат на асфалта.