202

пиша ви от Шпунц

преди 3 години

Като започнат да хвърлят пържоли пишете тук, да отида да си набера малко. Какво е за Черепа да докара на платените си метежници един камион със свинско месо

201

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Абе тия гаменчета искат ли още оставката на попа... - аааа, не може само на попа и на мюфтията също...

200

Фриц Валтер

преди 3 години

Българите с руско самосъзнание подкрепят протестите в България, но се възмущават от протестите в Беларус, а ако избухнат протести в Расиия направо ще изпаднат в кататoния.

199

А

преди 3 години

Утре пък сигурно ще ги пукат !

198

протеституиращи

преди 3 години

Божков и Цв.Василев сами ще ги отсвирят, виждайки на каква жалка и будеща подигравки пacминa са заложили с надеждата да отърват панделата.

197

Анонимен

преди 3 години

Побългариха даже и протестите. Хората по света, като протестират, палят и плячкосват цели градове, а тези го обърнаха на бирфест с балони, риба и бира.

196

Чукундур

преди 3 години

Спете бре абдали! Гиди тикви такива! Бре с викове оставка,с блокади и балони власт се не сваля бре.Само карате другите да ви псуват повече.Ама отде толкоз акъл от вас българите.То правилно каза един,че сте дебилни.Марули,с марули!Всико е тръгнало на кестерме,уж държавата да управя,а то жадно за власт и пара.30год къде спахте бре? Сега се сетихте !

195

Ниш е България

преди 3 години

Протестиращите са платена шайка. Русия и Божков дават мангизи за дестабилизацията на страната.

194

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Борисов, нямаше да те сърби. Щеше да си задоволен.

193

Анонимен

преди 3 години

Ден 51 Щаба на Черепа се тресе от схеми и сценаристите вече са пред изчерпване. Вчера балони, днес очаквайте дрона! Ще пуска перушина!

192

До 258

преди 3 години

Но това си е само твое мнение, което не е меродавно за 3-4 милиона българи.

191

Анонимен

преди 3 години

Правителството ще падне, въпросът е какво ще правим след това. Ще имаме купища партии, които са обединени само в искането на оставка на този, който се опита да направи правителство. Не, аз не съм за никой, даже смятам, че ще отрезвяващо за нашето общество. Време е да пораснем! Да разберем, че няма как нещата да се оправят ако стоим и се оплакваме!

190

Анонимен

преди 3 години

200 резила бра Борисов. Взе да се крие и от народа.Цял свят му се смее.1000 далавери излязоха, Дариткова и Кърджалийската мажат и замазват. Да се спират всички европейски проекти и пари докато хунтата си замине.

189

Имам бахси големия к

преди 3 години

Кво "ке падне" ве, тоя вече си е паднал с 200, само се влачи. Понеже падна от високо...

188

Анонимен

преди 3 години

Ако е искал президента да е от ГЕРБ можеше да изкарат друг кандидант.Не знам, човек! Аз не съм бил в Б-я тогава. Питам се защото опорките на някои хора са, че уж изборите били нечестни и винаги някой лъжел. Та тогава как са честни изборите за президента? Значи за президента са честни, а другите са купени? Или руските хакери като избраха президента на САЩ - що да не са избрали и на България?

187

Някой...

преди 3 години

... Атея шепа хора ... -гледа ли ги...Много са малко някак си

186

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

185

До 241

преди 3 години

Не не са му криви сметките, това показват социологическите проучвания, направени сред негласуващите българи, които ще подкрепят ГЕРБ като дават 1-2% процента отклонение.Е ти явно си такива отклонение и кои нови играчи визираш, извънземните А ?!

184

Анонимен

преди 3 години

Неизбираемата Цецка беше избор на Борисов.Поради логиката и *** да сложим, ще я изберат робите. Чрез подаряване на победата според теб, Борисов абдикира от властта за втори път. Наред е трети път. Той се бои че историята ще го помни с три провалени мандата. Затова мачка протеста с бой зад колоните, в буса на милицията, с опита за кръв в Росенец и тн. Той няма полезен ход.

183

Картинката е Ясна

преди 3 години

Давате минуси, защото истината боли.Не давате минуси по други причини. Казвам ви го, защото съм добър! Искам да го знаете това!Много е важно да се вслушваш в критиката. Било то рядко.. Важно си е!