4

Полезно инфо

преди 3 години

Зодия Дева е гений ! Ако е скапан гений, това означава, че трябва да е много добре финансово, за да има пари за "нещата от живота" ! Както всички знаем, живота е скъп ! За човек който се говори че е скапън, да това е така, но зашото не е финансово силен, а е зависим финансово от родителите си, а това го подтиска и се отразява зле ! Оправия с този човек има , но определени хора искат да няма оправия с тоя човек, точно заради това настройват други хора проткв него !!!БЪДЕТЕ УМНИ !!!

3

SS

преди 3 години

Съпругата ми е от Югоизточна Азия и най обича лятото.Може да работи (сади цветя на вилата) когато е най топло и нито се поти нито и пречи слънцето.Само слага една сламенна капела.Обаче зимата като завали и натрупа сняг,изпада в ужас.Когато я доведох в страната тя никога не беше виждала сняг.Само беше чувала че съществува подобно нещо.И се чудеше как е възможно нещо подобно на сладолед да пада от небето.

2

Анонимен

преди 3 години

Глупости. За справка аз съм лъв пък любимият ми сезон е есента, после пролетта и зимата и на последно място слагам лятото. Мразя жеги и сухите, жарки държави.

1

Щерю

преди 3 години

Промъквам се леко, тихо, в ранни зори и набързо се мушвам под завивките.А в леглото оная ми вика:- Ти пак ли си пил!- Е как разбра!- Живееш на горния етаж...