19

Анонимен

преди 3 години

Освен злорадстване, българите нищо друго не могат да покажат... Всичко допира до възпитание. Но при нас пълно с простаци. Затова сме и последни в Европа! Хайде, опровергайте ме!ИМАШ 18 ПЛЮСА от мен!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Тая е пълна отврат.

17

Анонимен

преди 3 години

Известните хора с това си правят реклама - да се говори за тях. Пък им се и плаща. Може би изобщо не е болен.

16

alo

преди 3 години

Вече има стотици примери как при контакт със заразени хората не се заразяват, тогава защо продължават безсмислените твърдения колко опасен и заразен е вирусът и дори как бил мутирал и станал много по-заразен, но по-малко смъртоносен. Ако това беше вярно всеки в контакт със заразен щеше да е заразен, а имаме дори семейства, в които един е заразен, а останалите не. Това показва, че или вирусът е шашма или тестовете са грешни.

15

до 16

преди 3 години

До направете нещо полезшаблона е ясен но не им оттърва на никой да го раздухватнощни вертепи, партите на разни джендерри, спортисти, чалгари и др. такиваса масово заразените около 80-90% другите са от болници и клиники и хосписитова е

14

направете нещо полез

преди 3 години

журналяттаа направете нещо полезно - разследвайте случаите и разберете от къде се заразяват повечето хора, сигурно има някякъв шаблонтака ще помогнете на хората да знаят как по-добре да се пазят а и жалтурка ще имате да напишете някое и друго мацалохайде малко си размурдайте тлустите заднници и мозъците с по 1-2 гънки моля

13

До 14:

преди 3 години

Според мен не си прав.Премиерът на Великобритания Борис Джонсън бе един от най-големите поддръжници на груповия имунитет, по две причини - икономически и политически.Той знаеше много добре, че при един режим на строга изолация икономиката на Великобритания ще се срине - един от най-големите източници на пари е Висшата Лига, която трябваше да бъде прекратена.Борис бе спасен буквално защото имаше постоянен мед. персонал и апаратура специално за него. Ако беше обикновен човек си заминаваше.

12

Гамен

преди 3 години

Не го познавам лично, само от екрана. Но ми се вижда готин човек.До по долу коментиралите - да, чудно нали - Гришо неше заразен, тити папазов и той, депутати имаше, премиера на англия също... Том ханкс и съпругата, известни хора. Как един не умря а умират само обикновените хора? Май реклама само и цел - убиване на икономики. Май това е вируса. Пандемия, страшна болест а всички известни които дадоха положителни резуптати - оздравяха за по-малко от 10 дена. И си джиткат сега, няма проблем.

11

Анонимен

преди 3 години

Ще даде отрицателен тест и след това щу участва в бг филма за дядо коледа с тази визия ще му отива.

10

Анонимен

преди 3 години

Силно саразстройх. Разплака са

9

Инелектът

преди 3 години

Процента на заразени сред известните надхвърля стотици пъти този сред плебса. И тъй като това е най - страшното заболяване според пропагандата, досега трябваше да намалеят звездите и политиците поне наполовина, но пълно щастие няма!

8

Нина

преди 3 години

До АнонименЕ,и много ме интерисува тоя "голям артист "

7

Анонимен

преди 3 години

Освен злорадстване, българите нищо друго не могат да покажат... Всичко допира до възпитание. Но при нас пълно с простаци. Затова сме и последни в Европа! Хайде, опровергайте ме!

6

българин

преди 3 години

И? Ние какво да направим сега?

5

аз-ът

преди 3 години

няма по неприятно нещо от дърто г*зе

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ял е...мазна софийска баничка,без да си...мие ръцете.

3

Анонимен

преди 3 години

Джаро е го е заразил!!

2

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Ако се обръсне веднага ще му мине !

1

Щерю

преди 3 години

Болен човек...