80

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете че тиквата и каскета са на разпит в Брюксел

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68"Колко много спукани червени презервативи пушат тука. Никой от тях няма да отиде да живее в Беларус или Русия, но не осъзнават, че децата им ще бъдат най-нишите същество във вселената."Децата им ВЕЧЕ са изтеглили много късата клечка. Представяш ли си родител да ти е промит червен каскет, който *** по форумите за руските сат*апи?

78

Deutschland

преди 3 години

До АнонименМного страхлив диктатор, малко ли охрана има + полиция, тайни служби, армия? За какво му е калашник срещу невъоръжени протестиращи? Защо Лукашенка се страхува от собствените си граждани? Нека излезе от мазето и да се изправи лице в лице с народната любов, а не така скрит като шумкар.

77

Аха

преди 3 години

А нашите червеношийки на чия страна са сега ??? Ако това беше в България , щяха да врещят до небето, че изборите били фалшифицирани, и че от тоя по-голям фашист и диктатор няма !!

76

Анонимен

преди 3 години

Автобуси и коли,които са се опитали да избягат от обстрела на натовците в ***,са застигнати и избити до един заедно с децата и след това са изгорени,останали са само костите им,гледах видеата в Тубата,трагедията е огромна и страшна,жестока, потресаваща,предуреди си хората да избягат в Русия ,бе тъ.пак,ще ги избият иначе,натовците избиват и западноевропейци,че на вас ли няма да посегнат?

75

Анонимен

преди 3 години

До DeutschlandАми вероятно му е затрашен живота на Лукашенко и живота на държавата му,затова се разкарва с Калашник,иначе защо да се разкарва с оръжие,без причина?

74

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко трябва да се изправи ,да каже истината по телевизията и да предупреди белорусите да избягат,докато не са ги избили натовците,а не да спори с натовци,ясно е,че натовците се приготвят да откраднат държавата им и да я съсипят,поне си предупреди хората ,бе тъ.пак,за да не ги избият като в *** целите семейства заедно с децата им!Не ти ли е жал за хората и децата,бе?

73

Анонимен

преди 3 години

Против България също се води хибридна война от такива като Лукашенко,натресоха ни един за пРезидент,сега искат цялата власт а си имаме премиердушичка всички които го мразят иска да са му приятели и братя но лукашеновци пак го наричат диктатор!Чуда чудьес!

72

Константин

преди 3 години

Аз Лукашенко го харесвам, не знам тук някои хора какво пишат против него. Какво лошо е направил на българите и България. И запада иска да окраде Беларус. Справка Украйна. Дано да устиска в Беларус. И бих посетил тази държава.

71

Deutschland

преди 3 години

Този от снимката преди дни се разхождаше с калашник като някакъв африкански главорез. Лукашенка, време ти е да ходиш там където рано или късно се озовават всички диктатори - на бунището на историята.

70

Анонимен

преди 3 години

Тая история прилича на приказката за юнака и змеят с многото глави нато и ес са змеят.

69

1 Рубла = 2 Стотинки

преди 3 години

Лукашенко, погледни на Изток. Там живее Вова Хибрида, оттам ти идват проблемите.

68

Корк Тики, Таки

преди 3 години

Ама верно ли се води война срещу тоя мухъл сесесере- йски, ОСТАВКА ***!

67

Анонимен

преди 3 години

Без преувеличения може да се каже, че Лукашенко успя да създаде в Беларус свое икономическо чудо. Без да притежава запаси от нефт, газ, руди, чернозем, рибни ресурси и др., беларуската икономика успешно се развиваше на основата на експорт на машиностроителния и агропромишлен комплекс. Голяма роля играха и партньорските отношения с Русия, с която Беларус има общ пазар и т.нар. "Съюзна държава".

66

Кадафи

преди 3 години

Който за Калашник се хване, от Калашник умира.

65

д 66

преди 3 години

До Анонимени двамата ще си получат тъпкано полагащото им се презрение и забрава

64

Анонимен

преди 3 години

Колко много спукани червени презервативи пушат тука. Никой от тях няма да отиде да живее в Беларус или Русия, но не осъзнават, че децата им ще бъдат най-нишите същество във вселената.

63

ненормалник

преди 3 години

Запада не може да анексира нищо няма такъв механизъмСамо държави с тоталитарно, социопатно управленуе като Русия могат...Да война се води срещу теб изммет червена не срещу белоруския народИ ще продължи да се води докато не бъдеш вкаран в затвора за геноцид и узорпация,Червен дебеиил, разбра ли

62

Анонимен

преди 3 години

лукашенко и радеф - БЛИЗНЕТА!

61

TROY

преди 3 години

Хей ***. Единствената окупационна част, на СССР, бяха войничетата, без патрони във пълнителите на калашниците, пред посолството.