369

Анонимен

преди 3 години

Те ако не бяха властолюбци, досега достойно щяха да са си тръгнали. Два месеца им се показва, че народа не ги иска, но те не. Какво трябва друго да се направи според тях. Така и не разбраха, че народа им е работодател и ако не са добри служители той ще ги уволни. Нищо което правят не е за народа, всичко е само за тях.

368

Анонимен

преди 3 години

Абе Валери - кога ще направите казармата задълвителна? Стига трови публичното пространство с празнодумство!!!! Направете нещо смислено.

367

Айшето от Сливен

преди 3 години

другара Симеонов е алхимик - калайджия.

366

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Мое ли тоа другар или некой друг да ми каже оти я не разбирам: Защо у едни страни наричат протестиращите с едни имена а у други с други? У едни страни били терористи и нацисти у други били борци за свобода и демокрация. Какъв е паралела м/у Германия,Беларус,Китай - Хонгконг,България,Америка и др.

365

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЯ СИМЕОНОФ -МОЩЕННИК

364

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЯ СИМЕОНОФ КАКВИ ГИ ДРЪНКАЩ

363

Странджата

преди 3 години

Другаре след "големия протест" да правим по малки протести че капнахме у тая жега !

362

Сашо от Варна

преди 3 години

Обикновен продажник и мошеник!!!

361

Демокрацията

преди 3 години

До мдааТова е всеки срещу всеки против Господ!

360

аналогичен случай

преди 3 години

До първо ни окрадохаПредварително ни изклаха и след това се оправдаха и потвърдиха с народен съд!

359

първо ни окрадоха

преди 3 години

До сините внуциСлед това си пишат нова конституция за оправдание подобно на народния съд!

358

мдаа

преди 3 години

За разлика от доста мекотели български политици Симеонов не се скри като мишок в дупката и не даде на заден а отстоява мнението като мъж с характер , колкото и да го плюят

357

Сата НАТО

преди 3 години

Кирилов заяви, че си е подал оставката по собствено желание. Какво мяуче тоя WC... Кирилов е умно момче, но пълен аутист. Чудех се как е възможна тая комбинация, после видях, че е от Димитровград...

356

sorry

преди 3 години

Далавери Симеонов е нагледен пример за самозабравил се български политик,нагъл,лъжлив,крадлив,безскрупулен и нечистоплътен!Неуки и неграмотни! Сайтът на ВМРО се кипри с гордото "ОБЕДИНЕНИ ПАТРОТИ"

355

Анонимен

преди 3 години

Винкел, *** на ушен лекар да ти промият ушите, хората ви искат оставката. Сега.

354

Бачо

преди 3 години

Искаха я и я получиха!

353

Стефан

преди 3 години

Абе хамсия , какво му е почтеното на тоя ***, работил е съдебнота система от НДСВ, после е съветник от БСП в столична община, адвокат на Станишев, след това е депутат от ГЕРБ, беше в зала Армеец когато се брояха бюлетините, въпреки закона че няма право да е там, но НАЙ ЛОШОТО е че е ПОСРЕДСТВЕН И АМБИЦИОЗЕН, тази комбинация е опасна и разрушителна, бил почтен, колкото ти си почтен, нали помниш че те ИЗГОНИХА от правителството.

352

eussr

преди 3 години

Валери Симеонов винаги точен и прав ! Най-дейният ни политик ! Бъдете здрав господин Симеонов ! Само напред и само нагоре !

351

Анонимен

преди 3 години

Оставка винкел. После ревизия на оградата и онзи хотел.

350

dada

преди 3 години

Валери е прав както винаги. И за кресливите патки с увреждания и за мамуните по кръстовищата. Може да е всякакъв, но ме радва как казва истината.