103

ГЕРБ Е МАФИЯ !!!

преди 3 години

Доктор Сибила Маринова трябва да лежи в Сливенския, ако сме нормална държава.Ама не сме !

102

хгцххфь

преди 3 години

Най справеливото в случая е,да се ликвидират представителите на бялата мафия виновни за случа.

101

Анонимен

преди 3 години

За съжаление нищо няма да се докаже. Да оставили са го да умре, да явно са тествали лекарства на неги,без знанието на родителите, ОБАЧЕ в България "гарван гарвану око не вади". Обречена битка е подхванал бащата срещу бялата мафия. Жалко за момчето! Ако не беше стигало до болница можеше да е живо сега.

100

Баща

преди 3 години

До баща от тази битка ще те победят не си разпиляваи енергията оловото в момента е най справедливо

99

Анонимен

преди 3 години

Те щото са много кадърни в Търновската болница и затова всеки гледа да иде в Плевен. Тук и един гипс така го слагат че като го махнат направо на ТЕЛК може да идеш.

98

Анонимен

преди 3 години

Ама каква аутопсия на място..? Ексхумацията е започнала в 9, може би до 9,30, а в 11,30 е била готова. За 2ч ли се прави аутопсия? Или им е било все тая какво гледат и са искали само да му срежат дрехите за да се види че е ровено. Друг вариант не виждам

97

Анонимен

преди 3 години

Къде е разликата между разфасовка и аутопсия когато е на место?Не разбрах какви са били месари или лекари?Било ли е документирано с видео?Да не лъжа, ама поне 4-5000 аутопсии съм правил (за 20г.), но такова съобщение може само от България да дойде!Не знам да се смея ли, да плача ли!

96

Анонимен

преди 3 години

Това е като да караш с двеста по магистралата и после да обвиняваш друг че те е убил

95

Гост

преди 3 години

До ЛЕКАР в ИспанияИ аз половин година вече апелирам към всички конспиратори и потенциални убийци чрез заразата - търсят се доброволци за ковид-отделенията - идете, помогнете! Тъкмо и от предпазни облекла не се нуждаят, а помним колко кът бяха в началото. Обаче тцъ!, не!, никой не се отзовава. Всичките са кой от кой по-курназ, ербап и сербез, ама само в нета. Тъжното е, че са толкова заблудени, че дори когато те самите усетят вируса на собсвен гръб, пак търсят вината в някой друг.

94

Анонимен

преди 3 години

Адвокатеее ! Мойте съболезнования ама се занимаваш с обречена кауза.....твоя син носеше ли маска....не ! Нали ? Като няма сигурни лекарства как да го спасят ...нали така твърдят

93

До 31

преди 3 години

Това си е виц.В частна болница да ти дават пари.Глупостта е непобедима.

92

До 95

преди 3 години

Не е вярно за пълната неизвестност.Дори първата лекарка,която почина в България според експертите се е заразила при ,, необезопасен контакт,, с близки на пациент, докато им е давала сведения.

91

До 97

преди 3 години

Откъде си сигурен,че след две седмици няма да се тръшнеш. Това първо.И второ, никой няма да те остави да пръскаш инфекцията . Ще ти скъсат ританките от глоби.Тия страни са уредени. Не се оправят там с връзки тарикатчетата като теб.Гяволенце.

90

До 91

преди 3 години

Много предубедено звучи.Защото роднините са във висшите етажи на съдебната система започва да замирисва на скалъпени обвинения.

89

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости момчето.Родителите няма никога да повярват,че си е отишло.Хекатомби са правени в миналото по такива случаи,но се знае,че мъката на родителите е вечна.Това, което тук не се коментира е,че лекарите страдат с мъката на всеки свой болен.

88

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

До ЛЕКАР в ИспанияНямаш проблем, пич.Ще ти работя 1 месец в Испания в ковид отделение без маска, но срещу съответното заплащане, а след 8 ч работа, минавам през мола, супера и кръчмата, и се прибирам вкъщи. Ако си съгласен, имаме сделка. Лекар съм, дипломата ми се признава в ЕС, така че мога да започна още утре. Маска не нося, освен в операционната.

87

Анонимен

преди 3 години

До ааБой! Бой! Лекар ненабит да не остане!Само 1-2 за мен, ако закъсам ... за теб няма нужда да има.

86

Анонимен

преди 3 години

Е той е искал да отиде не са му позволили, защо как е възможно всичко това. ...Пишем ти Ковид, за да вземем някакви пари и те принуждаваме да умреш в пълна неизвестност, що за идиотщина настана

85

АНОНИМЕН

преди 3 години

НЯМА ПО-УЖАСНО НЕЩО ДА ЗАГУБИШ ДЕДЕТОСИ! МИР НА ПРАХЪТ МУ! ПО ДОБРЕ НЕ ПИШЕТЕ РАЗНИ ГЛУПОСТИ ХОРА!

84

Анонимен

преди 3 години

Изтрещял е бащата . Иска да обвинява другите за собствените си грешки .Имал е пари , имал е връзки , като е видял , че не се оправя детето му , защо не са отишли в някоя софийска болница да го лекуват