21

r3v0lv3r

преди 3 години

На снимката продупчената с взимане на таран турска фрегата :P

20

Петю

преди 3 години

До Kubilay И кюрдите казват:Аллах да ни пази и води срещу Турция.И ги пази като им праща Американската армия да ги пази особено в Сирия,

19

Геополитик

преди 3 години

Аз пък много се радвам че Турция ще им набие кофите на всички измислени държави и доста сериозно ще разбърка жаравата в ЕС. Не забравяйте, че Германия винаги е поддържала Турция, още от когато сме били под турско робство. България също е геополитически обвързана с Турция /две световни войни сме били на загубилата страна/. За съжаление ние сме загубили значението си след първата световна. Най-важния въпрос в момента е не кой каква армия има, а дали турците ще намерят находището

18

Анонимен

преди 3 години

Трай си бе въшляк!Тучелетата ще бъдат напердашени от големите батковци.

17

Kubilay

преди 3 години

Преди години Ердо им каза: Освободете островите на хвърлей от турския бряг. Място на острови, където се чува езана от другия бряг нямате! Доктрината Мави Ватан на един наш адмирал започва да се следва. Средиземно море трябва да е като по османско - вътрешно. Отдолу араби-сунити, отгоре - Осман. Място за фалирали, бедни държави няма. Аллах да ни брани и води!

16

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Ердо.

15

Анонимен

преди 3 години

1 ви обърнаха два храма на джамий 2Пуснаха. Бежанци през Гърция нарушавайки договора с ЕС 3 свалиха руски самолет4нарушиха морските територии на Гърция и Кипър не само това ами и крадът чужди ресурси не уважават нищо и никой тази държава би трябвало да изплати репарации на балканските народи за последните векове.

14

Анонимен

преди 3 години

До див петльоПроблема не е ,че ще пусне четирите милиона бежанци по посока Европа през Гърция истинският проблем е ,че тези бежанци са мюсюлмани!

13

Див Петел

преди 3 години

Международната обстановка не е добра. Турция открито не признава международните договори, но се е подсигурила с милион бежанци на своя територия, които може да пусне като стадо към ЕС ако започнат военни действия срещу нея. Има и армия в съседна Сирия като окупатор. Има военни и в Либия. Купила е най-модерните руски ракетни комплекси. Руснаците не са 100% против Турция, а изчакват да видят обстановката. Американците са в предизборна надпревара и не им се воюво точно сега. Французите са слабички.

12

Анонимен

преди 3 години

Иван, нямаме армия, но не си мълчим. Търсим шпиони, гоним дипломати. Особено сме активни и гръмогласни около 3 Март и 24 Май.

11

Анонимен

преди 3 години

Чудесно нека и Франция сащ и прочее да направят едно учение.

10

Иван

преди 3 години

Имат армии и се перчат, ние като няма какво да извадим, си мълчим и ни кле цат !

9

Анонимен

преди 3 години

Ще проведе военни учения в Източното Средиземноморие на 1 и 2 септември. Днес е 27.08. До 01.09. има още цели 5 денонощия. Днес в Източното Средиземноморие са съсредоточени 9 руски бойни единици - 6 броя надводни ВМФ и три подводници. За колективния запад най-обезпокояващ е факта, че руската армада вече втори ден спазва строг режим на радиомълчание. Не е така в Североизточна Сирия. Там руснаците вече трети ден нанасят тежки въздушни удари по охраняваните от Пиндостан идиловци, убили РФ генерал

8

Анонимен

преди 3 години

Ердоган да не знае много.....................защото САЩ и Русия могат да задействат кюрдската карта....................и Турция да се раздели с 1/4 от територията си!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Турция и Гърция са вечните врагове на България...................ние знаем историята, не сме я забравили!!!Нека се избият помежду си................турчулята и гърчолята..............това е добре за нас, българите!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Да ги оставим да се избият , турци и гърци........................да , и двете племена са гадни, долни и мръсни, и на едните, и на другите сме им яли попарата!!!

5

TROY

преди 3 години

Флотата на Екатерина Велика е дала залп по Истанбул. И едната ханъма от харема пометнала от страх. Турските диваци да не си въобразяват нещо?

4

Анонимен

преди 3 години

Турция е агресор в Средиземно море, Сирия, Либия и Кипър..................надявам се САЩ и Русия да вземат мерки и да сложат лудия диктатор и ислямист Ердоган на мястото му...................да не си въобразява , че Турция е нещо повече от една регионална сила!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Гръцките острови ще бъдат анексирани от Турция, неизбежно е. По подобен начин сега половината Кипър е турски. Каква беше международната реакция тогава? Сърдито размахване с пръст и постепенно примиряване с фактите. Френските и италианските жендъри с дългове до небето няма да посмеят да тръгнат на война с Турция да умират хиляди техни синове, нали правителствата им ще паднат. Макрон го дебнат онези диваци с жълтите жилетки и само чакат повод пак да изпотрошат Париж. Тръмп (тъпoто) е неадекватен.

2

Анонимен

преди 3 години

Ние като "важни" съюзници на кой ще помагаме???