41

Куи лейки

преди 3 години

Метрото променя и София и хората. След като протестираха при откриването му, протестантите се прибраха с новото метро в къщи, два пъти по бързо... и с отвращение от собственото си предателство. ПРЕ-ДА-ТЕ-ЛИ!!!ПРЕ-ДА-ТЕ-ЛИ!!!

40

Ууууу

преди 3 години

Ооставка..! Не искаме метро, искаме самолети - шведско производство ! Оооставка..!

39

Анонимен

преди 3 години

Йорданка Фандъкова - (Кмет на Столична Община - София)Благодарим ви на всички граждани който , ни подкрепиха в деня на откриването - (26.8.2020 г.)Ние от столична община с екипа на "Метрополитен" и господин Стоян Братоев работим по доизграждането на недовършения участък!Благодаря ви за вниманието - /с Уважение - Г-жа - Йорданка Фандъкова!/

38

Анонимен

преди 3 години

Цитат: По думите му необходими са повече стимули, забрани или ограничения за ползване на коли, дори и възможността за комбиниране на коли с метро или друг вид надземен транспорт.Мутрите само със забрани и ограничения управляват.

37

Анонимен

преди 3 години

Цитат: По думите му процентите на използване на модалния сплит, т.е. с какво превозно средство се предвиждат гражданите, са останали непроменени дори и след отварянето на толкова станции.А лъжат, че с третата линия щели да намалят автомобилния трафик с 25%.

36

Хмм

преди 3 години

Много ме кефите как храните... не защитавам Фандъчката ама май сте забравили каква беше София? Нямаше лампи в градинките, нямаше пейки, нямаше градски транспорт или ако имаше не се знаеше кога трябва да дойде автобуса или тролея. Минаваха на някви къси пътища тези с рейсовете за да крадат гориво. Нямаше метро и за да стигнеш Люлин-Младост със 111 си беше чисто 2 часа пътуване. Маршрутките летяха все едно някой умираше, а реално умираха сърдините вътре в нея. Вижте и от хубавата страна на нещата!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Браво, много е красиво и удобно. Който не го одобрява, да си мрънка и да си ходи пеша."----А какво да правят тези, на които не им е удобно? Да не говорим, че третата линия (която трябваше да тръгне преди една година) в момента покрива разстояние, което може да се извърви пеша като едното нищо.

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти от колко години живвеш в София, защото в момента този град е една ***. Точно последните 10 я направиха на нищо - презастрояване, скапан въздух, липса на детски градини и едни мегаломански строежи, които нищо не решават.Ако искаш такова нещо, ходи си в родното село и там го омаскарявай.

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименО до, БСП и лично другарят Радев денонощно работиха да ни приемат в ЕС!

32

Перничанин

преди 3 години

А кога ще стига да Перник. Може и да е над земята от овча купел през княжево и владая

31

Анонимен

преди 3 години

До 26 Ти откога си в София? Това за което пишеш беше преди 30 години. Сега София е наистина хубав град. За съжаление, има много такива като теб, които само се оплакват и все търсят под вола теле.

30

Анонимен

преди 3 години

За съжаление няма да го промени, защото синганите не обичат да плащат и ще си седят горе в наземния транспорт, по градинки и паркове.

29

следващия лъч

преди 3 години

трябва да е до божурище с международни бизнеси, а не някаква си горна баня

28

Анонимен

преди 3 години

Какво ми изчислявате, досега трябваше да стига до Бояна.

27

Анонимен

преди 3 години

ВЯРНО ЛИ,ЧЕ ДРУГАРИ ОТ ИЗРАЕЛ СРЕЩУ МИЛИОНЧЕТА ДАВАЛИ ИДЕИ НА ПИАРКАТА ШЕХЕРЕЗАДА КАКВО ДА СЕ КАЗВА И ПРАВИ?

26

креняк софиенЕцЪ

преди 3 години

До Анонимен 26И да харесватиии и да ни харсватиии истнитааа и такааа ...

25

Пепи

преди 3 години

Браво на ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки лъч на метрото е нещо добро за софия.Ако искаш да плюеш винаги може да си измислиш нещо. Дори и метрото.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Баят оптически измами се виждат из тая София. Огрмни "дупки" по 3-4 етажа, дето я няма мазилката, натрушени бордюри и яко раждясали спирки. Сори, ама това мяча на доста юноазиатска столица, не на европейска.

22

Анонимен

преди 3 години

Първия ремонт третия лъч вече е факт.