5

Анонимен

преди 3 години

Аз знам само една грешка!Маломерно неотремонтирано жилище и липса на пари за качествени мебели!Трябва да си много голям бухал ,за да плащаш на дизайнер да те обзавежда.

4

Анонимен

преди 3 години

За да ми е уютно съм изринал всякакви дрънкулки от витрини и рафтчета, а книгите подредих на един стелаж в килера и така и дадох сметка че 2 шкафа са излишни и ги пратих за печката на село , телевизора с рутера ги закачих на стената и освободих още една мебел , Снимките на редих на един фриз(или както му се казва) на това декоративно "рафтче широко 10см обикалящо стаята на височина 2м и се оказа че холът е доста просторен.

3

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че това съм го чел преди 10-15 години. Това са съвети за жилище с огромни помещения и много на брой стаи. Такива в България са пренебрежимо малко.

2

Фън Шуй

преди 3 години

Кюлчетата се слагат в най-долното чекмедже, в по-горното - евраците, а в най-горното чорапите(и патлака).Чаршафа, с който си завивате *** е добре да има дупка, за да не се повдига, когато се изрежете яко.

1

Анонимен

преди 3 години

т.е. ако в хола липсва телевизор, в кухнята - маса за хранене а в спалнята - легло, то домът не е уютен? Гениално! Веднага се захващам да допълвам липсващите елементи.