33

Ванката

преди 3 години

Управляем риск - друг път. Такъв хаос ще настане с първите положителни проби в училище, че не ми се мисли. Имаха половин година да пренастроят уч. процес, те го проспаха. Варианти бол - намалени класове, намалени часове, трисменно обучение, предпазни прегради за катедрите, комбинирано обучение....

32

Анонимен

преди 3 години

През ноември ще започнат да говорят ,че всъщност става въпрос за грип и който оцелее.Майнатааа им.

31

До Мислеща

преди 3 години

Брей, как пък го измисли чак сега това, което хората повтарят от месеци??? Много акъл, много...

30

Анонимен

преди 3 години

До МислещаСега целта е да се заразят повече хора и да искат ВАКСИНАТА.

29

Анонимен

преди 3 години

До МислещаДойде отвън заповед... И беше почти в целия свят.Сега няма.

28

Мислеща

преди 3 години

В началото на "пандемията", при много по-малко заразени, затвориха всичко- паркове, градини, площадки, дори ПЛАНИНИТЕ! Наплашиха ни до СМЪРТ колко е опасен този вирус. Сега ни убеждават, че всичко е под контрол и няма опасност. На кое да вярваме ние?!

27

Ивайло Иванов

преди 3 години

До Анонимен Училище и семейство е едно и също. Некадърни са защото учителите нямат никакви права и ги праят в клас на маймуни. Едно време небеше така и седиш прав обърнат с лице към стената, и с вдигнати ръце :). Сега с телефони в час няма как да има образование :). Ако става въпрос те и в клас вече влизат напушени. Целта на училището е да ги държи далеч от улицата и да ги учи на идеали и ценностти. Това, че битката в днешно време е почти загубена не вина на учителите :)

26

Анонимен

преди 3 години

До Ивайло ИвановДа, възпитава!Но не само то!А и семейството! Ако са на у-ще, ще е 1/2 ден, а после пак са сами - друсат, играят и тн.И какво правим тогава?Училището не може да замести семействотоА и нали ще карат часове до обяд.Като не влязат, не напишат домашно - има си санкции.А и родителите , и у-щето учат на самостоятелност и отговорност. Тогава? Все над главите ли ще им висите? Затова в 12 клас са толкова безпомощни!

25

Ивайло Иванов

преди 3 години

До Анонимен Социални контакти, възпитание и противопоставяне на влиянието на улицата! 5-6 4аса няма да учат повечето, а ще играят игри ако няма надзор! Като излязат с приятели риска не е ли същият като в училище... Предпочитате да са навън, да пият и друсат по цял ден забити на телефоните вместо да са в класната стая... Мислете, задавайте си въпроси и неприемайте всичко по тв-то за вярно :) Училището възпитава не по-малко отколкото дома!

24

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия социални контакти! Учат 5 -6 часа на компа, пишат или учат- ако ще го правят, после излизат с приятели за социални контакти.Откога у-щето е място за социални контакти... само?

23

Анонимен

преди 3 години

Защо пък класният ръководител да отговаря??Той да не е слънце да огрее навсякъде?Ел.дневник, класна стая, шкафчета, вестник на у-щето, медицински бележки с подтвърждаване от родител, сега да отговаря и за това? Не са платили още лекторските часове и 2ри час на класа за март-юни!Няма и да се плати! Моите са 12 клас! Пълнолетни! Какво мога да направя?!

22

Ивайло Иванов

преди 3 години

На дискотеката вечер се събират по 200-300 пияни, надрусани и един господ знае още какво... Никой родител не се притеснява от това, но училището се взема за супер опасно. Малките деца играят по 10-20 пред блока цяло лято, но когато дойде време за училище риска се увеличава многократнo... Да искаш детето ти всеки ден да е поне 10 часа пред компютър(основно играене на игри, само дете чакайте да учи :) ) , обездвижено, застоял въздух, липса на слънце, социални контакти... Има нещо много сбъркано!

21

НСР

преди 3 години

Такава каша забърка световният елит с този социален експеримент, че вече няма оправия. Целта им е масово хората да свикнат да живеят под засилен контрол и с намордник.

20

Анонимен

преди 3 години

До ???Има единични случаи на повторно заразени. От тях още по-малко са доказаните. Но ваксините по принцип действат по по-различен начин от самия вирус, затова не се знае, знае ли се. Но дори и да не създават траен имунитет, имунитетът от 1-2 години е достатъчен, за да "задуши" вируса в човешката популация.

19

Анонимен

преди 3 години

"Той подчерта, че повторното заразяване става с мутирал щам от вируса и преминава по-леко."А който не преживее първото?

18

Играчите

преди 3 години

Дали да ходят децата на училище? МОН подава топката на МЗ, то я връща обратно. След няколко атаки двете министерства се отказват, за да не си вкарат автогол. И тогава с дружни усилия прехвърлят отговорността от болната глава на здравата - всяко училище решава индивидуално как да управлява риска, каквото и да значи това. Отсега личи, че резултатът от мача ще бъде плачевен и ще доведе до бой между публиката - учители и родители. Там който и да спечели, наградата ще бъде купата "Ковид 19". Мерси!

17

Анонимен

преди 3 години

до 16Електронното образование изисква мноого компютри / сървъри които да подържат тази система.Всяка година системата /сайта за записване за детски градини увисва и спира заради прекалено много хора влизащи да се запишат ."МНОГО МАЙМУНКИ НА ЕДИН КЛОН" нали сте чувал/а? Вицепремиерът Томислав Дончев от ГЕРБ, през последните 10 години, бе натоварен със задачата да въведе електронното правителство ...а къде са парите за него? А къде е то ? Неочаквайте технологии в БГ ОБРАЗОВАНИЕТО -то е мит.

16

Анонимен

преди 3 години

Тея съвсем изтрещяха!!!! То бива бива волни импровизации...

15

Оставка

преди 3 години

Първо да се смени тоя министър дето не говори книжовен български и само става за присмех за учениците, които няма как да го вземат на сериозно като го чуят диалектния му говор и логорея

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18"Какво толкова ще стане като завършат образованието си 1 година по- късно?"Много неща, които в комбинация могат да провалят живота на част от учениците. Как си представяте всички ключови събития, свързани с образованието и професионалната реализация, да стават с една година закъснение?